TIPY NA PRODUKTY PRO DENNÍ LÍČENÍ

By Elizabeth Lore - 12/04/2020

Všem vám přeji krásný den, v dnešním postu vám chci ukázat nové produkty, které jsem si vybrala pro své denní líčení. Držím se vlastně pořád podobných nebo stejných produktů, které mám osvědčené a hlavně moc oblíbené. Jen je problém v tom, že takové produkty používám roky a roky dokolečka, což chce prostě po jistém čase změnu, alespoň malou změnu. Takže! Začnu určitě řasenkou.

Bourjois Volume Glamour Ultra Black

Pár let jsem používala pořád tu samou řasenku, občas mi padla do oka nějaká jiná. Ale vzpomněla jsem si na tuto řasenku, kterou jsem používala kdysi dávno. Je to Bourjois Volume Glamour, barva je ultra black. Má hustý štětinový kartáček. Ale nevadí mi ani ty poastové, plastový jsem vlastně používala doposud. 



Maybelline Affinitone hydrating tone-on-tone foundation Natural radiance

Makeup u mě zůstává pořád stejný, to se ještě asi hodně dlouho nezmění. Nevím proč, ale ten odstín se mi nedaří najít u žádné jiné značky, Maybelline je jen jeden. I ta konzistence. Nemám moc ráda makeupy, které na obličeji drží jako maska a jsou hodně krycí. Né že by byly špatné, ale raději mám střední krycí schopnost a krémovější (řidší) konzistenci. Dobře se nanáší štětcem, houbičkou i prsty.  a málem bych zapomněla na odstín! Je to číslo 24, tedy Golden Beige. 


Dermacol Eyebrow

Na obočí používám hlavně tužku, pak trošku doladím stínem na obočí. Tato automatická tužka Dermacol se mi líbí hlavně kvůli tvaru hrotu pro lepší kreslení i stínování. Odstín je teplejší, ráda mám i ty studené. Mám to štěstí, že k mojí barvě vlasů se hodí obě dvě varianty. Je to odstín číslo 02. Co je pro mě při výběru tužky hodně důležité, to je rozhodně kartáček na obočí. Jednou stranou obočí učešu, tužkou pak orámuju, vybarvím a je to. A i tato tužka tedy kartáček samozřejmě má. Má dobrou přilnavost a nerozmázává se. No a pokud máte mastnější pleť a obecně vás trápí rozmazané obočí ať už použijete cokoliv, zkuste používat spíše stín na obočí nebo celé obočí lehce přepudrovat (pokud používáte tužku na obočí, nikoliv stín). To stejné platí i u gelu na obočí. Dobrý je transparentní odstín pudru. 






NYX Professional Makup Prismatic Shadows

Oční stíny používám více méně pořád stejné. Ale divili byste se, jak je neskutěcně těžké najít ten správný odstín, protože chci lehce zlatý, minimálně třpytivý a trošku broskvový. Občas takový odstín potkám v nějaké paletce, ale kupovat celou paletku kvůli jednomu odstínu samozřejmě nechci. Takže jsem konečně objevila ten pravý. Tyto stíny od NYX Professional Makeup už znám, jen trošičku jiný typ. Jsou boží. Se stíny se výborně pracuje a hezky se dají spojit i s jiným odstínem, pěkné jsou i v kombinaci s matným podlladem. Odstín je číslo 07, Golden Peach. 




A to je pro dnešek všechno, snad se vám budou dnešní tipy na produlty hodit. Jsem konzerva a je fakt, že se pořád držím více méně těch stejných produktů, ale pořád jde o denní líčení. V případě, že jde o nějaký event, už si troufnu na nějaké pestřejší líčení! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov