DOPLŇKY DO DOMÁCNOSTI

By Elizabeth Lore - 1/18/2021

Všem vám přeji krásný den, v dnešním postu budou nové kousky, které máme v našem obývacím pokoji, pár krásných doplňků.  Vlastně jsou to doplňky i do kuchyně. Už se to blíží, novou kuchyň budeme mít snad za pár měsíců hotovou a je potřeba si připravit i nádobíčko a všechny blbůstky, co já ráda. A tím dneska taky začneme. Nejraději mám asi difuzéry, totálně je miluju a nejen, že krásně voní, ale skvěle vypadají, každého zaujmou a vždycky si můžete najít nějaký zvláštní a ojedinělý, který u někoho jen tak neuvidíte. Difuzéry si vždycky vybírám ty nejzajímavější a nehledím v tomto případě ani na cenu! V dnešním postu jeden, který jsem si dlouho přála.


Stojánek na kávové kapsle PT Living

Původně mi tento stojan na kapsle doporučila kamarádka, tehdy jsem ani neměla kávovar na takové kapsle a tak jsem byl celkem smutná, že si žádný stojan nemůžu vlastně ani pořídit. Ale pár dnů na to jsem si onen kávovar pořídila a náhodou jsem našla tenhle boží kaktus na Bonami, je to značka PT Living. 




Aromatický difuzér Ashleighl & Burwood London

Naprosto nádherná záležitost, aromatický difuzér od značky Ashleighl & Burwood London z řady Wild Things s nádhernými malovanými zvířaty. Na Notinu si můžete vybrat třeba tygra jako my, nebo také žirafu, králíčka, lišku, plameňáka, pandu nebo pumu. Musím říct, že Notino má velice slušný výběr produktů od Ashleighl & Burwood. Nejvíc mě zaujala jak podoba vyobrazených zvířat, tak i názvy konkrétních difuzérů. Například ten s králíčkem se jmenuje Sir Hoppingsworth, ten s pandou Pandamonium nebo Mr Fox. Náš s tygrem najdete pod názvem Crouching Tiger. Ke každému difuzéru si můžete pořídit i svíčku a mít tak krásný a voňavý set. Svíčky i difuzéry jsou dostupné ve dvou velikostech, takže si vyberete větší nebo menší, podle toho, který se vám líbí nebo hodí do interiéru víc. V balení s difuzérem jsou i vonná stébla, celkem osm kusů a také náplň do difuzéru. Krabička ve které mi difuzér přišel je opravdu nádherná, je to i skvělý tip na dárek. Koukala jsem po tomto difuzéru šíleně dlouho a jsem ráda, že jsem nám ho konečně pořídila do našeho obývacího pokoje, kde nám zdobí konferenční stolek. 






Já jsem si zatím pořídila jen difuzér, ale ta svíčka je úžasná a vážně nad ní uvažuji. Ale možná bych zvolila jiné zvíře, ovšem nevím jak by se to k sobě hodilo, kdybych zvolila jiný druh zvířete. No, uvidíme! A jak tento úžasný tygr voní? 

SLOŽENÍ

cedrové dřevo, bergamot, mandarinka

DRUH VŮNĚ 

citrusová, ovocná

Stojan na víno Kitchen Craft

No a když už máme v růžovém zlatě stojan na kapsle, vzala jsem na Bonami rovnou i tento stojan na víno. Obojí se z kovu, krásně se to leskne a ta barva je prostě boží. Od značky Kitchen Craft myslím máme už pár kousků. 



A to je pro dnešní den vše! Doufám, že se vám dnešní tipy líbily a že si třeba také něco vyberete a zpříjemníte si tak své bydlení. Přeji vám krásný zbytek dne a budu se zase těšit u dalšího článku! Vaše E.



  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov