MARC JACOBS - PERFECT

By Elizabeth Lore - 1/15/2021

Všem vám přeji krásný den, v dnešním článku se pobavíme o jednom velice zvláštním a jedinečném parfému, který podle mě bude jedním z těch opravdu ikonických. Nevím proč, ale už jen ten flakónek mě neskutečně zaujal a touha ho vlastnit byla na světě, vlastně od prvního okamžiku. Tato vůně symbolizuje optimismus, originalitu a sebevědomí. Je to krásná květinová vůně. Marc Jacobs má vytetované na svém zápěstí slovo PERFECT a právě mantra Marca Jacobse inspirovala tuto nečekanou vůni. Je prostě perfektní takový, jaká je. A tento postoj k životu a sobě samému by měl mít snad každý. I já si nechala vytetovat nápis s podobnou myšlenkou. Sebeláska je totiž důležitá a hlavně je nesobecká. Mít rád sám sebe je v dnešní době náročné, a o to víc je potřeba si připomínat, jak moc je sebeláska důležitá. Tato vůně představuje nový pilíř mezi vůněmi Marca Jacobse, no s jak už jsem psala v úvodu, myslím si, že bude ikonou mezi parfémy. A co je na tomto parfému obzvlášť zajímavé - tváří tohoto parfému je dcera Kate Moss, Lila Moss.

HLAVA rebarbora, narcis

SRDCE mandlové mléko

ZÁKLAD cedrové dřevo, kašmír


Tak perfektní, jako vy... 

#PerfectAsIAm



A teď si ještě něco musíme povědět k flakónu tohoto parfému, který přitáhne každé oko. Je to skutečný skvost, nádherný kousek do každé parfémové sbírky. Něco, co se bude na vašem stolku třpytit a upoutá pozornost každého. Přímo vybízí k tomu, aby si člověk přičichnul a zjistit jak nádherně takový parfém může vonět. Alespoň já to tak měla! Uzávěr zdobí deset objektů, které se pojí s módními kolekcemi Marca Jasobse. Každou z nich Marc Jacobs samozřejmě osobně vybíral a ke každé z nich má speciální vztah. Flakón má promítat styl a vkus Marca Jacobse. Je zajímavý ze všech stran. Na uzávěru můžete vidět průhledný fialový střevíček, lesklé perleťové třešně se zeleným lístkem a zlatými detaily, na zlatém hrdle uzávěru pak iniciály MJ a kousek hlavního uzávěru, který je úplně průhledný. Na něm všechny tyto objekty vlastně jsou postupně naskládané. 


Z dalšího pohledu je rozloupnutý banán, což je mimochodem něco, co mi symbolizuje vůně Marca Jacobse, ale asi budu jedna z mála, co to tak vnímá. Můj oblíbený parfém od Marca Jacobse je Daisy Eau so fresh, ve které cítím banány, které tam ale nejsou. Notino má krásný výběr vůní MJ! Já je prostě cítím. Dále jsou na uzávěru kostky z domina, lakovaná pastelově růžová oxfordka a nakonec stříbrný balónek ve tvaru pěticípé hvězdy. V pozadí toho všeho je světle růžová lesklá obří mašle. 



Z dalšího úhlu je pod fialovým střevíčkem bílá kočička s dlouhým ocáskem. Na tomto uzávěru je prostě všechno, co mám ráda a co se mi líbí. Je boží. 





A to už bude k dnešnímu postu všechno. Doufám, že se vám tento nevídaný parfém líbí tak moc jako se líbí mě, protože je prostě a jednoduše vážně perfektní. A hlavně doufám, že ho máte doma, že už z něj můžete mít stejnou radost jako mám já. Dlouho jsem nenarazila na tak jiný a neobvyklý parfém. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.




  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov