RANDOM

By Elizabeth Lore - 1/26/2021

Všem vám přeji krásný den, dnes vám tedy ukážu pár věci z nedávného postu, jak vypadají ve skutečnosti. Konkrétně tedy difuzér Ashleighl & Burwood a stojan na kapsle z Bonami. Mám tu opět spoustu věcí do domácnosti, ale také kosmetiku, konečně nějaké produkty! Začneme tedy difuzérem, vonnými stébly a novými skleněnými šálky Lór. Mám nový kávovar Nespresso, nejraději mám kávu Lór a proto mám také tyto krásné šálečky. 



Na hliníkové Lór kapsle mám stojánek v růžovém zlatě z Bonami ve tvaru kaktusu. Vím, že jste ho na blogu už viděli, ale nešlo o reálné fotky a tak jsem vám ho chtěla prostě ukázat jak opravdu vypadá v celé své kráse. 



Nejsem si jistá, jestli už jsem vám na blogu ukazovala tento kryt na telefon Ideal of Sweden. Každopádně tady je případně znova, snad se svět nezblázní! Mám jejich kryty moc ráda, dlouho jsem po nich koukala a tak jsem ráda, že konečně jeden doma mám. 


Naprosto dokonalá záležitost, Bath & Body CRACKER od SpiriTime. Miluju tyhle bonbónky s dárečky uvnitř, myslím, že to k nám zaválo z Ameriky. Uvnitř tohoto crackeru je tělová kosmetika do koupele. Tedy mycí houba, sprchový gel, výživný tělový krém a vyživující krém na ruce. Krémy obsahují arganový olej a moje milované aloe vera. Krém nezanechává mastný film a zajistí kůži potřebnou výživu. 



A po dlouhé době zase vlasová kosmetika, dlouho už na blogu nebylo nic nového. No tentokrát vám chci ukázat tuto řadu Integrity od značky Milk Shake, kterou mám na tuto zimu. Produkty se snažím střídat a právě tato by měla být na zimu nejlepší. Obsahuje přírodní aktivní látky, tedy organické Muru Muru máslo, bambucké máslo, včelí vosk, kakaové máslo, kokosový olej, arganový olej, hydrolyzovaný keratin extrahovaný z vlny a rostlinné bílkoviny získané z pšenice a rýže. Chrání a vyhlazuje kutikulu, zaručuje hedvábně lesklé, jemné a zdravé vlasy. Jedná se o hloubkově vyživující produkty a právě proto jsou vhodné na zimu, obsahují spoustu tolik potřebných olejů pro zimou a mrazem zkoušené vlasy. Mám tady šampón i kondicionér.





Nový parfém v dnešním randomu nesmí chybět. Valentina od dokonalé značky Valentino. Má jeden z nejhezčích flakónů, nádherně zdobený, rozprašovač je černý lesklý ve tvaru korálku a na skleněném těle flakónu je typická květina této značky. Je to orientální, květinová vůně. Byla uvedena na trh v roce 2011 a za touto krásnou vůní stojí parfemář Alberto Morillas a Olivier Cresp. Tváří vůně se stala okouzlující modelka Freja Beha Erichsen. Valentino si pokaždé vybere někoho zajímavého, nejnovější tváří jejich nové (vlastně nejnovější) vůně je moje milovaná Lady Gaga. Ale o té třeba až příště!




Zima je tady a já si konečně pořídila pořádné sněhule. I když jsou Moon Boot vnímané jako módní doplněk, jsou opravdu funkční a kvalitní. Sucho a teplo je to hlavní, co v zimě moje nohy potřebují. A hlavně mají podrážku z kaučuku, která jen tak neuklouzne. Jsou tedy nádherné, to musíte uznat. Vybrala jsem si trošku nápadnější model a né tolik okoukaný. I když byly dražší, říkám si, že to jsou boty, které mi vydrží opravdu dlouhá léta. A pokud jde o trendy, Moon Boot se drží léta letoucí, nosí se pořád. 









O kamarádky jsem dostala i zimní čepici s kožešinou podobnou právě té na mých sněhulích Moon Boot a doufám, že to budu mít na horách pěkně sladěné! Příští rok bych k nim ráda sehnala i nějaký hezký kožíšek nebo zimní kabát. Tento rok mám kabát černý a tmavě zelený, příští rok už to budu mít doladěné. 



A to je pro dnešek všechno. Doufám, že se vám dnešní random líbil. A přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov