NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 2/08/2021

Všem vám přeji krásný den! V dnešním postu je to směska všeho možného, opět samé hezké věci, které jsem nutně potřebovala. Vždycky když se blíží jaro, přeorganizuji nejen šatník, ale i kosmetiku a své parfémy. Sice je venku zase hromada sněhu, ale já to s přivoláváním jara nevzdávám a už jsem koupila i petrklíče na náš stůl v obývacím pokoji. Přes den nám krásně svítí sluníčko, když se poštěstí a věřím, že letos jaro příjde rychle a bude krásné a dlouhé! Nevím jak vy, ale já už mám naplánované i výlety, snad nám vše výjde. Pokud jde o kosmetiku, v zimě u mě vévodí vůně perníčků a skořice. Teď se zaměřuji spíš na ovoce, čokoládu a květiny. Začnu zeleným jablíčkem DKNY, je to jedna z mála vůní, kterou ráda objednávám pořád a pořád dokola. Čím lépe přivolat jaro, než svěžím zeleným jablíčkem? Znáte tuto vůni DKNY Be Delicious? Tato vůně obsahuje moji oblíbenou fialku a konvalinku. A okurka jí myslím dodává tu extrémní a skvělou svěžest. Miluji i santalové dřevo, no a ani to ve složení této vůně nechybí. 


HLAVA grep, okurka, magnólie, jablko

SRDCE konvalinka, tuberóza, růže, fialka

ZÁKLAD santalové dřevo, bílá ambra




No a tuhle laskominu jsem chtěla vyzkoušet snad rok! Rok jsem ji měla v oblíbených a pořád jsem to nějak odkládala. Asi to je tím, že tam bylo tolik vůní (příchutí), že jsem si nedokázala konečně vybrat. Vůbec se nedivím, že se tyto produkty jmenují A DELICIOUS TREAT, jsou z řady produktů Body Desserts. Nakonec jsem zvolila pěnu do koupele, která má opravdu hodně netradiční konzistenci. Je to krémové, našlehané, lehce gumové, gelové řekla bych. Hned po otevření jsem cítila výraznou vůni připomínající cokoládové brownies se šlehačkou. Je to zjemňující koupelová pěna s makadamiovým oříškem a čokoládou. Organic Shop má v nabídce i relaxační pěny, krémy a poustu dalšího. 



hydratuje a vyživuje pokožku

zajišťuje pocit komfortu a klidu

vytváří bohatou pěnu



Asi to není tak dávno, co jsem vám doporučovala produkty z vlasové péče Milk Shake. Tehdy to byla řada vhodná na zimu. No a na jaro jsem připravená s řadou Moisture Plus, která je ideální pro vyživení a ozdravení vlasů. Z této řady tu mám šampón, kondicionér a uhlazující pěnu Whipped Cream pro lepší rozčesávání vlasů, takovou šlehačku. Stačí mnohem menší množství, než jsem vám sem vyfotila, ale chtěla jsem, aby jste viděli, že vypadá jako opravdová šlehačka, takže jsem nechtěla jen tak trošku dibnout do dlaně. Ve vlasech zanechává krásnou vůni a vlasy jsiu hezky uhlazené, nijak vlasy nezatíží, takže budou krásně vyfoukané a nadýchané. Tuto řadu bych doporučila hlavně pro zničené vlasy, které chcete okamžitě oživit, vyživit a uzdravit. Na mém YT kanále se můžete podívat na to, jak jsou vlasy krásné již po prvním umytí, efekt je okamžitý. 





Pro dnešek to bude už všechno, přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov