NÁŠ VÍKEND V BRNĚ

By Elizabeth Lore - 2/26/2021

Všem vám přeji krásný den, původně jsem pro vás chtěla připravit na tento týden nějaký random, ale napadlo mě dát dohromady pár fotek z našeho víkendu v Brně. Byli jsme v Brně vlastně na několik dnů, nejen na víkend. A to proto, že jsme tam měli spoustu práce a taky návštěv. Po dlouhé době jsem strávila několik dnů s kamarádkou a spoustu času i na rodinu. Vždycky když jsem v Brně, nestíhám skoro nic, vždycky jsem z toho nešťastná, že nestihnu navštívit všechny, se kterými bychom se chtěli zase vidět. Ale tentokrát jsme měli více času a povedlo se nám prožít pěkných pár dnů se všemi blízkými. Náš Kája navštívil také svoji kamarádku. A byl náramně spokojený!



A co mám na Brně v poslední době nejraději? Jednoznačně jídlo, u nás v Pardubicích si nemůžete objednat domů skoro nic. Výběr je chabý a lokality kam doručují, to samé. V Brně je takový výběr, že jsem nevěděla co dřív. Za těch pár dnů jsem si objednali burgery, kebap, různé sladkosti, donuty, muffiny, prostě všechno. Wolt u nás v pardubickém kraji zatím není, ale pro se něco chytá, tak uvidíme! 


Našla jsem si čas i na focení, což mě neskutečně baví. Kamarádka má novou kameru, takže jsem si pořádně pohrála. Moc ráda se učím fotit s jinými stroji a objektivy, byla to bomba. 


Taky jsme zkoušely různé účesy s novými sponkami a jinými doplňky. Natočila jsem pro vás i video, brzy bude na mém YT kanále Elizabeth Lore, tady, tak se můžete podívat. 


Vyvenčila jsem svoji novou kabelku Elega z jarní kolekce Dany Morávkové, která teprve bude v prodeji. Kamarádka mi jednu tak trochu protekčně poslala o něco dřív, protože kabelky je potřeba otestovat před uvedením na trh. A to já je mile ráda otestuji! Z jarní kolekce jsem si vybrala tuhle menší, která má crossbody popruh s řetízkem a zezadu se dá ještě navlíknout opasek, díky kterému se kabelka promění na ledvinku a dá se nosit kolem pasu, ať už k šatům nebo ke kabátu. Kabelka je tříbarevná, krásná kombinace šedé, růžové a slonovinové. 





Momentálně s sebou všude tahám svůj nový parfém Jimmy Choo, který se jmenuje I want Choo. A pokud vás zajímá podrobnější recenze, můžete se podívat na můj nedávný článek s pořádnou recenzí této vůně. Není dokonalá? Hlavní složkou této vůně je červená pavoučí lilie, kterou jsem doposud neznala. Hledat ji můžete také pod názvem spider lily! Co jsem zjistila, tak pavoučí lilie je ve dvou barvách, roste bílá a červená. No v tomto parfému je konkrétně ta červená, tedy její květy. Je příjemně sladká a rafinovaná. 



Deníčky, to je moje, miluji zápisníky a diáře, i plánovače všeho druhu. Teď si pořídila tento maličký zápisník do kabelky, ale možná si ho nechám pro všechny případy v přihrádce v autě. 




A to je pro dnešní den už vše, přeji krásný zbytek dne! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

13 komentárov