OBLÍBENÉ PRODUKTY GABRIELLA SALVETE

By Elizabeth Lore - 2/17/2021

Všem vám přeji krásný den, dnes bych vám chtěla ukázat několik vybraných produktů z aktuálních novinek značky Gabriella Salvete. Je to značka, kterou jsem si kupovala už kdysi dávno, osobně zatím nemám ani jednu negativní zkušenost s jejich produkty. Máte rádi Gabriellu Salvete? 

COVER POWDER

Mezi novými produkty GS se nechází pestrá škála odstínů krycím pudrů, které mají i SPF 15. V pudřence není labutěnka, lepší je nanášení štětcem. 



TATTOO EYEBROW PENCIL


Potom tu mám tužky na obočí, které mají maličké zoubky díky kterým si obočí nakreslíte opravdu precizně a vytvoříte tak imitaci chloupků. 



FIXING MATTE LOOSE POWDER


Tento pudr jsem viděla shodou náhod u kamarádky a prý je výborný. Je to matující sypký transparentní pudr. Obecně mám transparentní pudry nejraději, jelikož se nemusím stresovat se správnou volbou odstínu. Ovšem nesmí se to přehánět, i transparentní pudr vám dokáže při nesprávné aplikaci vytvořit na obličeji masku a můžete mít na tváři i bílé mapy. 



LONGLASTING NAIL POLISH


A nakonec tu mám laky na nehty, mezi novinkami Gabrielly Salvete je laků opravdu spousta, i těch pečujících, ale já do dnešního postu vybrala ty, které se mi líbí nejvíce. Tedy perleťové a tělové. 






A to je k dnešním novinkám všechno, doufám, že se vám produkty líbí a přeji vám krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov