VALENTÝNSKÉ VŮNĚ PRADA

By Elizabeth Lore - 2/01/2021

Všem vám přeji krásný den! V dnešním postu bych vám chtěla doporučit pár vůní, které by se vám mohly hodit ke dni svatého Valentýna, který bude už za chvíli. Mám tu dvě dámské vůně a jednu pro pány, pro ty naše miláčky, kteří si na nás určitě v tento krásný den vzpomenou. A pokud Valentýna neslavíte, berte dnešní tipy na vůně jako běžné doporučení. Samozřejmě, že se tyto skvělé Prada vůně hodí na jakoukoliv příležitost, s takovým dárečkem uspějete vždycky. A pokud si někdo rád nadělí dáreček sám, proč ne. Já se třeba ráda odměňuji. Máte ve své sbírce nějakou vůni Prada? Já jsem jejich vůně poprvé vyzkoušela vlastně celkem nedávno. Ale musím říct, že jedna z nejoblíbenějších vůní mého přítele je právě Prada. Je to asi jeho nejvíce používaná vůně. Ale teď už k těm dnešním, které jsem vybrala. 





PRADA LA FEMME L'EAU

Začnu vůní, která je od ostatních dvou v dnešním článku odlišná. Zbylé dvě jsou totiž z řady vůní Water Splash. Tuhle vůni jsem poprvé viděla u kamarádky, vlastně celkem nedávno. Byl to její vánoční dárek a zaujala mě její netradiční a příjemná vůně. Má nádherný kožený obal na zadní straně flakonu, stejně vypadá pak i pánská verze, kterou má shodou náhod můj přítel, jen tedy v černé pánské verzi. 





HLAVA frangipani, mandarinko-pomerančové aroma

SRDCE ylang-ylang, tuberóza

ZÁKLAD dřevité tóny





PRADA LA FEMME WATER SPLASH

A teď už se dostáváme k prvnímu kousku z řady vůní Water Splash. Zvolila jsem tyto dvě do páru, protože se mi zdají jako skvělé duo. A když už má končit tahle ledová zima, můžeme se s touto vůní těšit na jaro. Které sice bude kdo ví kdy, ale já už jaro přivolávám. Jak dekoracemi u nás doma nebo šatníkem, tak i takovou vůní.


HLAVA list mandarinkovníku, mandarinka

SRDCE konvalinka, magnolie, plumérie

ZÁKLAD santalové dřevo, akord zeleně




PRADA L'HOMME WATER SPLASH

A nakonec pánská vůně, která skvěle doplňuje dámskou verzi La Femme Water Splash. I v tomto případě vévodí flakonu květiny a motivy vody. Narozdíl od dámské má stříbrné kování, které je pro pány myslím lepší. 



HLAVA kardamom, neroli, list mandarinkovníku

SRDCE zázvor, kosatec

ZÁKLAD cedr, ambra, santalové dřevo


A to je pro dnešní den vše. Přeji vám krásný den a věřím, že si den svatého Valetýna užijete po svém a že si uděláte radost se svým milým (či milou) dobrou večeří, květinou nebo parfémem. Tento den si může každý užít po svém. Den zamilovaných miluji a vždycky se na něj začátkem roku moc těším. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov