ČELENKY WOOLLY

By Elizabeth Lore - 3/23/2021

Všem vám přeji krásný den, jak si užíváte letošní studené jaro? Já už cirka od února nosím čelenky Woolly, takže mám o hezký účes postaráno, i když mám vlasy v šíleném stavu nebo když se mi nechce s vlasama nic vymýšlet. No a z čeho jsou čelenky Woolly? Vybrat si můžete mezi vlnou a hedvábím. Pletené jsou v různých barvách a vybrat si můžete i stříbrnou nebo třeba zlatou nitku, jako mám já. Vybrala jsem si krémovou se zlatou nitkou a sněhově bílou se stříbrnou nitkou. /držba těchto čelenek není nijak složitá, perou se v ruce maximálně na 30 stupňů s nějakým pracím přípravkem na vlnu, rozhodně ji neždímejte! Sušit se musí naplocho, to znamená že ji nemůžete dát sušit nějak přehnutou nebo zmuchlanou, stačí ji položit na sušák nebo kam chcete, na prodyšnou plochu. Pokud jde o výrobu čelenek a dodání, měla jsem ji hotovou cirka do týdne i s doručením. Ovšem záleží na tom, kolik se sejde objednávek, to je jasné, ale víc jak dva týdny to určitě nebude. 



Hedvábí

  • je antibakteriální, proto je vhodné i pro alergiky
  • je odolné proti plísním a ani moli si na něj nepříjdou
  • nezadržuje prachy, a tak ho nemusíte prát po nošení, stačí ho nechat jednoduše větrat


Vlna

  • je tvarově stálá, takže se nošením nevytahá jako většina umělých materiálů
  • je příjemná na těle
  • dýchá a hřeje i když je vlhká (umělá vlákna jsou schopna absorbovat vlhkost jen v rozsahu 5ti procent, kdežto vlna absorbuje vlhkost v rozsahu až 30ti procent), takže vás nestudí, i když se třeba zpotíte 
  • umí regulovat teplotu, takže vám v ní bude teplo a v létě vás zase ochladí
  • nezapáchá (v oblečení z vlny můžete chodit mnohem déle než v tričku z bavlny nebo z polyesteru, čelenku z vlny stačí jen větrat)





A jak je nosit nebo kombinovat? Jak chcete, hodí se k tmavým i světlým barvám. I k zimní bundě nebo ke kožíšku. Na zimu jsou skvělé, na podzim i jaro. Jsou označené koženým štítkem s názvem své značky, vybrat si můžete i umístění štítku, podle vlastního vkusu. A pokud máte děti a chcete se sladit s dcerkou, můžete si nechat vyrobit pro sebe i svoje děti.



Doufám, že se vám čelenky líbí a třeba si vyberete i tu svou. Najdete je tady. Pro dnešek je to už všechno a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov