NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 3/22/2021

Všem vám přeji krásný den, ráda bych začala s dotazem, který se celkem nabízí, tedy jak si užíváte jaro. Ale občas nám sněží, převážně je zima a na jaro to do nedávna ani nevypadalo. Teď je s počasím trošku lepší, no tak snad už se pořádně oteplí a budeme si užívat alespoň to krásné počasí, když už nic jiného. Já si tedy snažím zpříjemnit každý den, jednou za čas si dělat radost a právě v dnešním postu vám ty svoje radosti chci ukázat. 



Po delší době jsem si udělala radost kabelkou, co udělá ženský větší radost? U mě to bývá. většinou právě kabelka. Tahle se mi neskutečně hodí do šatníku, jak barevně tak i tvarem. Nejvíc mě baví ten popruh, je dopínatelný a uvnitř je i malá taštička ve velikosti psaníčka, i ta má na sobě stějný nápis jako kabelka, ale má na sobě cvočky, takže bych ji určitě jako psaníčko nenosila. Ale do kabelky se opravdu hodí, díky ní kabelka lépe drží tvar a je organizovaná, jelikož má díky tomu uprostřed takovou příčku. 



Pak tu mám parfém, kterým přivolávám jaro a doufám, že už tedy přijde! Je to krásná jemná vůně Lolita Lempicka. Vůně Moc Eau je ovocná, květinová vůně, ale je hodně výjimečná, voní neskutečně krásně. V hlavě parfému je limetka, pak také lístky maliníku, anýz, ostružiny, citron a mandarinka. Srdcem parfému je jasmín pravý, heřmánek, černý rybíz, růže, kosatec a konvalinka. V základu pak bílé pižmo, fialka a santalové dřevo. Originální flakony Lolity Lempicke jsou jejím odrazem, odrazem její exkluzivity. Podívat se můžete například i na difuzéry Maison Berger Paris v kooperaci s Lolitou, vybrat si můžete m mezi svíčkami, zmíněnými difuzéry nebo vůněmi do auta v krásném a neokoukaném designu. 




Pokud vás zaujal tác, na kterém je parfém vyfocený, můžete se podívat na skvělé výrobky mojí ilustrátorky Yany Salnikove. Všechny své výrobky má nyní v nabídce na aesthetics.pace. Jedná se o tácky, podtácky, obrazy a jiné výrobky z pryskyřice. Já mám od ní i krásný obraz, který jsme si vybrali s přítelem, je to pláž s oceánem. 






A těmito sprostými svíčkami to dnes zakončím, jsou ze sójového vosku a zatím je tedy nehodlám pálit. Jsou nádherné, i když nemusí padnout do vkusu všem. 





A to je pro dnešní den vše, doufám, že jste se třeba inspirovali a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov