NOVÉ PRODUKTY REVOLUTION SKINCARE

By Elizabeth Lore - 3/29/2021

Všem vám přeji krásný den! Konečně tu pro vás mám článek věnovaný značce Revolution Skincare, konečně pečující kosmetika Revolution. Mám tuto značku moc ráda, líbí se mi jak se rozvíjí, rozvětvuje a kolik dalších značek už vytvořili. Poslední je právě tato, tato značka je jediná, která mi doposud neprošla rukama. Zároveň jsem konečně mohla vyzkoušet i tolik vychvalovaný roller. 



Roller White Jade masážní váleček

Takzvaný roller je masážní pleťový váleček, kterým si masírujete plet po aplikaci séra nebo hydratační masky. Rollerem jezdíte po pleti a nejen, že se pleť lépe prokrví, ale také je to šíleně příjemné. Uričtě znáte například takové ty kovové roll-ony pod oči, tak tohle je něco podobného, ale na celý obličej. Možná se to někomu může zdát jako další vymoženost v péči o pleť, která třeba není ani nutná, ale věřte mi, kdo nezkusí, ten neví. Rollerů je na výběr spousta, tento je z bílého jadeitu. Na každé straně je jeden váleček, ten menší je oblasti obličeje, kam se s tím velkým úplně nevejdete. Rollery jsou i jednostranné, tedy na rukojeti máte jen jeden, ten větší váleček, ale určitě bych doporučila koupit rovnou tento s dvěmi velikostmi válečků. Má zklidňující účinek, je vyloženě relaxační a použít ho můžete na obličej i tělo. 



Balancing Pink Clay čistící mýdlo

Růžový jíl mám moc ráda, na mém blogu jste mohli vidět už v minulosti pár tipů na masky z růžového jílu. A právě tohle čistící mýdlo velice ráda zařadím mezi svoje oblíbence. 


Rehab Overnight Lip Serum noční sérum na rty

Vlastně poprvé se mi dostalo do rukou sérum na rty. Líbí se mi, že se nechává působit přes noc. Pokud jde o rty, troufnu si říct, že jsou takovou jakousi dominantou mého obličeje, rty mám řekla bych velké a výrazné, ráda se o ně starám a bytostně nesnáším suché nebo popraskané rty. Pusu chci mít hydratovanou, jemnou bez vrásek, aby na rtech vypadala dobře jakákoliv rtěnka. A hlavně je chci mít šťavnaté. Tohle sérum zatím zkouším jen krátce, ale je boží. Má zajímavou vůni a chuť je nijaká a neobtěžující. 


Rehab Brow Care Serum sérum pro růst obočí

Obočí nám rámuje celý obličej, je důležité a já to vím. Ale pořád s ním nejsem spokojená, jedno obočí mi zarůstá lépe než to druhé a už jsem celkem bezradná, takže s láskou a nadšením zkouším, co dovede právě tohle sérum od Revolution Skincare. 


Soap & Care Sytler mýdlo na tvarování obočí

Mýdlo na obočí je dnes myslím už celkem profláklá věc, ale věřím, že né každý ho má doma. Ovšem musím říct, že opět se jedná o produkt, který by byla škoda alespoň nevyzkoušet. Něco s ním vykouzlí i ten méně zručný, chloupky se díky němu dají hodně tvarovat a opticky posunout i tam kde nejsou. Osobně se mi hodí hlavně na focení portrétů, kdy chci mít obočí dokonalé, každý chloupek učesaný a na svém místě. 






A to je pro dnešek vše. Jak se vám dnešní produkty líbí? Znáte Revolution Skincare? Zkoušeli jste už nějaký produkt? Pokud vás zaujaly, Notino jich má spoustu a rolety snad ve všech barvách. Pro dnešek je to teďy vše a já vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov