POPRUH NA FOŤÁK LOKOKO

By Elizabeth Lore - 3/12/2021

Všem vám přeji krásný den, v dnešním postu vám chci ukázat něco, co jsem si chtěla a potřebovala pořídit už cirka pět let. Je to popruh na mou zrcadlovku. Žádný jiný nemám, ani ten klasický Canon, protože ten jsem někde nechala při stěhování kdysi dávno. Říkala jsem si, že ho asi nebudu potřebovat, ale hodně jsem se pletla, kolikrát mi málem zrcadlovka spadla na zem, obzvlášť při sundávání ze stativu nebo při vyklápění obrazovky. Tolik stresu, zbytečně. No a když jsem viděla, že se jsou dostupné i takové krásné popruhy na foťáky, chvílí jsem vybírala a konečně ho mám u sebe. Jmenují se LOKOKO, jsou ručně vyráběné a vybrat si můžete ze spousty krásných barev nebo vzorů. Kvalitní a detailní zpracování, pestré ale i nenápadné jemné barvy. Já si zvolila překvapivě celkem výrazný vzor a dokonce s červenou barvou. Nevím proč, ale jistou dobu (vlastně spoustu let) jsem nějak neměla prostě ráda červenou. Ale teď se to úplně otočilo a našla jsem v ní zalíbení. A hlavně květy vlčích máků miluji, mám ho doma i v herbáři, je to nejhezčí rostlinka z naší sbírky. Vlčí máky jsou kouzelné a líbí se mi i to, co symbolizují. No a kdo by nemiloval makovou panenku, no ne? 



Popruh se upevňuje na foťák stejně jako klasický popruh, který u foťáku ve většině případů budete mít už v balení při jeho koupi. Přišel moc hezky zabalený a je to celkem dobrá machrovinka, která leckoho zaujme. Lokoko má v nabídce i jiné produkty, popruhy s křížením přes záda, podobné popruhům na zbraně, jako měl třeba můj táta, ten se mi hodně líbil, ale pro mě je lepší určitě tento klasický. Nosit ho můžete na rameni, na krku nebo křížem přes tělo, jak chcete, délka je nastavitelná. 




Doufám, že se vám líbí, obzvlášť ten vzor, který jsem zvolila. A budu se na vás těšit zase příště! mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov