REKONSTRUKCE NAŠÍ KUCHYNĚ

By Elizabeth Lore - 3/09/2021

Všem vám přeji krásný den! Je to tu, konečně vám můžu ukázat novou kuchyň, kterou jsem si vysnila a konečně jsem se dočkala její realizace. Pokud vás zajímá, kdo nám kuchyni kreslil, podívat se můžete na  www.onlineinterier.cz, kde si snadno poradíte a vytvoříte si vlastní interiér, načerpáte inspiraci a případně si domluvíte i realizaci. Ale teď už zase zpátky k mojí kuchyni. Proč tyto barvy, proč taková kombinace? A co bylo hlavní, na čem jsem lpěla? 


Chtěla jsem mít kuchyni prosvětlenou a s nádechem přírody. Chtěla jsem, aby byla moderní, ale aby dýchala domovem a byla útulná. Zároveň bylo důležité, aby byla sehraná celkově s naším domovem, který je v teplých tónech a hlavně vě dřevě. Dále jsem si vysnila cihlový bílý obklad ve vysokém lesku, aby byl snadno omyvatelný a hlavně, aby spáry byly neviditelné. Pak jsem potřebovala hodně skříněk, protože jsem vášnivý sběratel nádobí, hrníčků a dalších věcí, kterých mám v kuchyni požehnaně. S tím souvisí i průhledné skříňky, tedy skleněná dvířka. Dotažené k dokonalosti je to jednoznačně decentním podsvícením linky a polic. Skvělé jsou i vestavěné spotřebiče, díky tomu to celé působí čistě a moderně. Jedná se o první verzi a v plánu mám ještě jednu. Uvidíme, pro kterou se rozhodneme. 




Doufám, že se vám moje kuchyně líbí a já moc děkuji té nejlepší designérce, kterou jsem kdy poznala. Myslím, že jsem na ni právem pyšná! Je to splněný sen. Domov je nejvíc a pro každou ženu je kuchyň přece to nejdůležitější! Moc se na to těším, příště se můžete těšit na samotnou realizaci! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov