VILLA SMETANA | Karlovy Vary

By Elizabeth Lore - 8/07/2021

Všem vám přeji krásný den! Konečně jsem se opět vypravila do Karlových Varů a tentokrát i se svým partnerem. Chtěli jsme si užít nejkrásnější dovolenou u nás a myslím, že jsme zvolili dobré město. Je to tu kouzelné. Hledala jsem krásná místa, která navštívit. Také jsem se ptala na nějaké tipy vás všech a rovnou tu pro vás mám i pár svých osobních tipů, kam na výlet. Znáte Bagel Lounge? Pokud se do Karlových Varů nedostanete, jejich bagely najdete třeba v Praze. Jsou připravované podle receptů michelinského kuchaře, naprostá špička. Do Bagel Lounge jsme chodili opravdu každý den! 




Ubytovali jsme se v krásném hotelu Villa Smetana, který je jen pár minut od centra a vlastně také od Bagel Lounge. Tento hotel nás potěšil svým přístupem ke psům, protože jsme si tentokrát našeho Káju chtěli vzít s sebou. 







Měli jsme to štěstí, že právě probíhalo několik zajímavých festivalů. Festival vína, food truck festival s různými dobrotami a hlavně úžasný design festival. 








Prošli jsme si několik zajímavých míst, každý den jsme nachodili co šlo. Ale co bych určitě nedoporučovala vynechat je lanovka Diana, která vás vyveze k rozhledně Dianě, po cestě si užijete krásný výhled a to samé pak na rozhledně. Kousek od rozhledny, doslova pár kroků, najdete motýlí dům Papilonia. Cítila jsem se jako ve snu, lítali kolem nás v bezprostřední blízkosti, někteří létali i ve skupinách, nemohla jsem uvěřit vlastním očím, nádherné a překrásné. 



Počasí nám vyšlo hezky. Večer tedy byla slušná zima, ale to tu byla přes léto vždycky, takže jsem byla připravená a měla jsem kabátek. Přes den občas pršelo, většinou až na večer. A přes den bylo opravdu teplo, pořádné teplo. Takže to chtělo gelato, slaný karamel. Tady je tolik dobrého jídla, že jsem neměla šanci všechno ochutnat. 


Poslední večer jsme si dali šampaňské, hotelovou večeři, ostatně jako každý večer a už teď se těšíme na příští návštěvu. Skvělý personál, se vším vždy pomohli, ráno bylo v jejich společnosti moc příjemné a vůbec se nám nechtělo domů. A takhle si já představuji pocity z ideálního pobytu na hezkém hotelu, kde s vámi jednají mile, ochotně a ještě se s vámi rádi pobaví. Děkujeme! 


A to je k dnešnímu dni už vše! Doufám, že se vám dnešní tipy líbily a třeba se vám budou hodit při dalším výletu. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 







 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov