NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 9/06/2021

Všem vám přeji krásný den! Dnes mám pro vás konečně zase po nějaké době nákupy a novinky. A bude to velký! Mám tu spoustu krásných věcí, ke kterým vám samozřejmě všechno povím. A už teď chystám další nákupy a novinky, jelikož jsem nakupovala a něco málo jsem objednávala, a přiznám se, že jsem dostala i pár hezkých dárečků. Ale o tom až příště. V dnešním postu vám chci ukázat nejdříve mé nové spodní prádlo Lisca, krajkové body s krásnou ozdobou ve výstřihu, úžasný motiv v růžovém zlatě. K barvě té krajky je to úplně ideální. A ve stejné barvě jsem si nedávno pořídila i boty, v takřka totožném odstínu. Prodejny Lisca najdete v Praze, konkrétně v Atrium Flora a v OC Letňany. Pokud chcete tohleto krásné body vidět i na těle, mrkněte na můj Instagram



A z čeho mám velkou radost je tento objev. Přiznám se, že jsem se inspirovala u kamarádky, protože když mi ji ukázala, dovolila jsem se, jestli se můžu opičit a dostala jsem povolení, tak jsem spokojená. Nakonec jsem ji dostala jako dárek od něj, takže mám velikou radost. Znáte to, ta radost je pak prostě jiná a větší! Podobnou Armani kabelku z této kolekce už mám v khaki barvě, ve větší velikosti. Mohli jste ji vidět v některém z mých starších postů, cirka dva měsíce zpátky.





Noble Isle produkty už u nás frčí ve velkém, tento difuzér je náš první od této značky. A rozhodla jsem se ho umístit do své šatny. Příjemně provonil celou místnost a vůně se táhne až na chodbu, je tak moc příjemná. Dlouho jsem v šatně neměla žádný osvěžovač nebo vůni, difuzér byla dobrá volba a obzvlášť tato Rhubarb Rhubarb. Je to dřevitá, bylinná vůně, ale hlavně si pod tím nepředstavuje tvrdou vůni. Je to jemné, sladké, svěží. Základní je rebarbora, ale zajímavý je ve složení například mech a co mám obzvlášť ráda, tak cedrové dřevo. Z řady Rhubarb Rhubarb čekám ještě na další produkty, takže se na tuto řadu pak podrobně podíváme později, až se mi do rukou dostane zbytek. Mám objednaný ještě krém a sprchový gel. 

HLAVA jalovcové bobule, rebarbora

SRDCE rozmarýn, estragon

ZÁKLAD mech, cedrové dřevo




Další dárek od něj je tento prstýnek. Je to zvláštní, ale podobný prsten jsem v poslední době hledala, chtěla jsem něco, co bude trošku divočejší, barevnější a zářivé. Kdysi jsem si hodně ujížděla na Swarovski špercích, kvůli alergii jsem je přestala kupovat. Ale tento prsten mi zatím problémy nedělá, nosím ho jen svátečně, beru ho jako módní doplněk a mám ho jen na pár hodin. Ale například náušnice bych mít celý den nemohla, natož každý den. Ale co je hlavní, ruka Hamsa má určitý význam, je to moje ochrana a už jen tím, že je od něj, tak je pro mě opravdu významný. 




A zpátky ještě k tolik opěvované (nejen) kosmetice Noble Isle. Tento tělový krém jste viděli nedávno v jednom z článků. A opět vám ho musím připomenout, je naprosto boží. Pokud hledáte něco nového, něco co vás zaujme a nebo třeba hledáte zajímavý dárek, který nadchne a není vidět na každém rohu, zkuste Noble Isle, miluju to! Notino má v nabídce slušný výběr jejich produktů. 


A to je k dnešním radostem vše. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov