PÉČE O MELÍROVANÉ VLASY

By Elizabeth Lore - 9/13/2021

Všem vám přeji krásný den! Poslední dobou obdivuji svoje vlasy. Divím se, že vypadají tak jak vypadají, protože to melírování jim nikdy neprospěje, právě naopak. Dávat je dokupy je někdy očistec, ale můžu říct, že za ty roky mám celkem přehled a vím, co na ně platí. A taky čím dál víc narážím na typy produktů, které naopak nemůžu používat a vůbec mým vlasům neprospívají. A tím bych asi i začala, protože to nebude na dlouho. Vlasy mám jaké mám díky melírům, s tím nehnu, jen je potřeba zachraňovat co se dá a udržet je alespoň v nějaké kondici. Co mi vůbec neprospělo jsou jednoznačně produkty z jakékoliv zimní řady. Nevím proč, ale po použití takového typu produktu na vlasy, ať už jde o cokoliv, mám vlasy strašně moc zatížené a na dotek jakoby ani nebyly umyté. Dokonce i trochu krepaté. Každý má vlasy jiné, u mě je s tím tedy velký problém. A zvláštní je, že dřív jsem se nesetkala s ničím, co by mi nesedlo. Vybírám vždy pečlivě, ale už musím koukat na to, jakou řadu zvolím a na jaké období, no a samozřejmě také na jaký typ vlasů je řada určena. Také mi začaly hodně padat vlasy, při česání mám hřeben plný dlouhých vlasů. Netrhají se, nelámou, ale celé padají. O tom to ale dnes nebude, na to se zaměřím, až budu mít co doporučit. Na mém Instagramu jsem dostala spoustu zajímavých tipů, takže mě čeká zkoušení a pak bych něco málo na toto téma sepsala. 


Jaké jsou mé oblíbené a osvědčené produkty

Pár let používám to samé, ale zároveň pořád ráda hledám nové. Celkově tedy musím říct, že kosmetiku střídám. Nikdy nepoužívám stejný produkt hned za sebou, jakmile ho spotřebuji. Používám produkty značky Milk Shake, Alpecin, Kallos, L'Oreál Proffesionnal, Kérastase a občas zařadím i něco nového. Každopádně toto jsou moji velcí oblíbenci. Né vždy mi vyhovuje každý produkt, i když mám výše zmíněné značky ráda. Proto vám napíšu, co konkrétně používám. 

Seznam konkrétních produktů:

Milk Shake řada Color Care - vhodná na celoroční používání a patří mezi špičku. Voní jako karamel a vlasy jsou okamžitě krásné a hebké. 

Milk Shake řada Sun & More - vhodná na léto, dle toho i krásně voní. Vlasový krémový sprej používám jen v létě, ale šampón s kondicionérem ráda používám celý rok. 

Alpecin Coffein - šampón pro růst vlasů, zaměřený tedy na muže, podle toho i voní (nebo spíš nevoní), ale hlavně funguje. 

Kallos - maska na vlasy, jakákoliv, vyzkoušela jsem jich několik. Doporučit mohu třešňovou, avokádovou a s kaviárem. Zároveň se jedná o nejlevnější záležitost v péči o vlasy, která je navíc opravdu kvalitní. 

Kérastase - vyživující krém do vlasů, například po vyfoukání nebo vyžehlení vlasů, naprostý zázrak s okamžitým efektem. Pokud nevíte, jak to kadeřníci dělají, že jsou po návštěve jejich salonu vlasy vždy tak dokonalé a voňavé, zkuste jakýkoliv Kérastase krém. Vybírejte podle typu krému a vašich vlasů. 


A to je k dnešním tipům už opravdu všechno. Doufám, že nějaké vyzkoušíte a pokud některý z doporučovaných produktů znáte, tak jedině dobře. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 









  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov