DEKORATIVKA MAKE-UP REVOLUTION

By Elizabeth Lore - 10/11/2021

Všem vám přeji krásný den! Jak si užíváte krásné podzimní období? Dnes mám pro vás konečně zase po nějaké době kosmetický post se zajímavou dekorativkou Make-up Revolution. Mám tu bázi pod make-up, řasenku, paletku očních stínů a tužku s gelovou řasenkou na obočí. Některé produkty jsou z novinek této značky, některé už jsou v prodeji déle. Nemám tu produkty pro kompletní líčení, ale spíš je to jen pár zajímavých tipů, které by se vám také mohly líbit. Mě se totiž líbí moc. 

Tužka na obočí s gelem, který vytvoří efekt laminace. Jmenuje se Laminate Brow. Laminaci obočí v salonu jsem nikdy nezkoušela, takže nemám porovnání, ale všichni myslím cirka víme, jak to má vypadat a jak obočí po laminaci vypadá. To vám vytvoří právě tato gelová řasenka na druhé straně tužky, což je mimochodem velmi praktické. Tužka na obočí dožene všechno ostatní, doladíte celkový tvar obočí nebo dokreslíte chloupky, které jsou potřeba tam, kde nejsou. Já mám doma dva odstíny, světlou i tmavou. Používám odstíny podle toho, jestli mám zrovna odrostlé blond vlasy nebo ne. 



Já mám odstín blond, ten nejsvětlejší, světle hnědý. Tužka je lehce zkosená a dobře široká na kreslení, stínování a vymalování celého tvaru obočí. Kulaté tužky nepoužívám, jen tyto skosené, dobře se mi s nimi pracuje. 



Řasenka je opravdu krásná už sama o sobě, samozřejmě v černé barvě, jinou barvu nepoužívám. I když hnědá by nemusela být k zahození. Řasenka Lift & Define 5D LASH vykouzlí krásné a hlavně neslepené řasy. Hezky je natočí, ale i tak si pomáhám kleštičkami na řasy, které všem určitě doporučuji. Pokud chcete krásně natočené řasy, aniž byste musely používat ty umělé, zkuste si dopomoct kleštičkami, není nic snadnějšího. Ale hlavně kleštičky nepoužívejte na již nalíčené řasy, to byste si je mohly vytrhat. Přilepí se a urvou se, není to dobré.



Paleta očních stínu, která doslova přivolává podzim. Paletka se jmenuje Ultimate NUDES. Poslední roky jsem pořád dokolečka používala zlatavé stíny, kolikrát jsem si i koupila ten samý odstín znovu a nepoužila jsem jiný. Tak jsem se napadla a vzala jsem si tuhle paletku a začala jsem těmi nejtmavšími odstíny a vůbec se toho nebojím. Někdy mám fáze, kdy prostě nosím pořád to samé, nic nového nezkusím. A to samé platí i pro líčení. A je to teda hodně osvobozující, konečně zase barvy a vůbec nevím, proč jsem se toho tak bála, proč tohle dělám. Je to velká škoda, pokud máte někdy to samé, je to velká škoda. Nebojte se barev, obzvlášť teď. Podzim totiž nabízí tolik krásných barevných kombinací a s líčením můžete právě teď krásně experimentovat. 


Doufám, že se vám produkty líbily. Notino má v nabídce spoustu krásných podzimních paletek, tak snad si také vyberete. A přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov