Jaké jsou produkty SABON?

By Elizabeth Lore - 10/27/2021

 Všem vám přeji krásný den! Pokud jste nepropásli mé stories na Instagramu, tak jistě víte, že jsem se byla podívat na krásné prodejně Sabon v Praze. Už jen ta prodejna sama o sobě byla kouzelná a když jsem tam potkala ještě tak skvělé dámy, které se vším poradily a doporučily to nejlepší, vůbec se mi nechtělo pryč. Běžně v obchodě vezmu co hledám a jdu, ale tady mě bavilo všechno zkoumat, všechno si projít, očichat. Bylo to tam příjemné a krásné. O to těžší bylo ale i to rozhodování, co si vybrat! Nakonec jsem zvolila věci, které vím, že využiji a které mě jednoznačně zaujaly. Nejdříve musím vyzdvihnout to krásné balení, krabičky, taštičky, dárkový papír i stuhy. Co víc si přát?


Asi nejsem jediná, kdo má krém v každé kabelce, v autě, v každém šuplíčku a na každém stolku. A proto jsem se rozhodla vyzkoušet tuto sadu krémů v ideální velikosti. Používám je teď neustále, podzim si žádá péči o ruce a ta vůně je božská, krásně se vpije, nezanechává žádný nepříjemný film na kůži. 


Myslím, že tyto koupelové oleje jsou pro Sabon hodně typické. Měli na výběr spoustu vůní a druhů. Příjemně mě překvapilo, že k němu dostanete zdarma i pumpičku. Olej je balený ve skle, jakožto i většina produktů, což je skvělé. Vše působí opravdu luxusně. 


Co mi připadalo nejzajímavější je jednoznačně pleťový krém s karotkou. Je určen pro normální až suchou pleť. Teď v podzimním období mám občas problém s pnutím pleti, obzvlášť po koupeli. Používám ho ráno i večer, zatím tedy testuji, takže posuzuji jen příjemnou konzistenci, vůni, krásné balení a příjemné zvláční pleti. 


A jedna z nejkrásnějších věcí v Sabon prodejnách jsou aromatické difuzéry s vonnými stébly. Já mám difuzéry hrozně moc ráda, mám doma snad deset difuzérů, máme velký dům, tak proč ne. Bytových vůní, těch není nikdy dost. Difuzéry jsou balené v krásných krabičkách i se stužkou, stužkou jsou ovázaná i stébla. A co se mi obzvlášť líbí tak je kvalita i samotných stébel, jsou široká, vůni dobře napijí a o to lépe pak voní. 


A to je k dnešnímu článku vše. Doufám, že vás produkty Sabon zaujaly a že si něco pořídíte. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov