ADVENTNÍ KALENDÁŘ MAKE-UP REVOLUTION

By Elizabeth Lore - 11/08/2021

Všem vám přeji krásný den, vítejte u dnešního slibovaného příspěvku. Konečně mám doma svůj první adventní kalendář a kvůli vám jsem ho rozbalila celý hned, abyste viděli co je uvnitř, co vás čeká a čím vším si s tímto adventním kalendářem od značky Make-up Revolution můžete udělat radost. Celý kalendář je ve veliké kazetě v mramorovém vzoru a v růžových barvách. Krabičky mají dotažené, očíslované a v krásných barvách, samozřejmě ty mramorové a také krásné lesklé v růžovém zlatě. Vybalování jsem si užila, rozbalila jsem si 25 malých dárečků a to i společně s mojí sestrou. O produkty se podělíme, je jich opravdu hodně. Od všeho něco, všechno co se využije. Moc se mi líbí i zvolené odstíny. Pro někoho, kdo se rád líčí jako já, je to skvělá volba. V nabídce ho má Notino, tak se na něj mrkněte, ještě se tedy mrkněte, co je uvnitř. 



- dvě matné rtěnky
- lesk na rty v tubě
- lesk na rty klasický se štětečkem
- tužka na rty v hezkém červeném odstínu
- stříbrný oční stín 
- zlatý lehce měděný oční stín 
- houbička na make-up v menší velikosti vhodná pro lepší nanesení kolem očí, ke kořeni nosu
- rozjasňovač
- tvářena
- konturovací pudr
- tužka na obočí v hnědém ledovém odstínu
- transparentní rámovací tužka na obočí
- čirá řasenka (gel) na obočí
- černá tužka na oči
- primer pod oční stíny (podkladová báze pod oční stíny)
- čtyři štětce na líčení 
- kosmetické zrcátko do kabelky
- velká paletka očních stínů 
- menší paletka očních stínů 


Zrcátko má v kabelce asi každá druhá žena, ale já na něj už pár let jen myslela, ale nebyla jsem schopná si pořád nějaké pořídit. Teď se ke mě náhodou dostalo tohle krásné zrcátko s dokonalým vzorem, je úžasné. Povrch je předpokládám z eko kůže, vzor mramoru je lesklý. Taková zrcátko budu z kabelky vytahovat moc ráda. 


Skoro všechny produkty mají krásné mramorové vzorování. Ráda bych vám ještě zblízka ukázala největší produkt v kalendáři, kterým je tato paletka. Nenechte se zmást růžovým odstínem ve středu planetky. Paletka je vlastně plná hezkých tlumených stínů vhodných pro denní líčení, kterých se ani nemusíte bát. Hnědé odstíny, zlaté, béžové, broskvové. Myslím, že jsou to odstíny se kterými se nemusíte bát pracovat. 


Tato paletka je sice menší, ale jednotlivé stíny jsou podstatně větší než v běžných paletkách. Zlatý stín je můj nejoblíbenější, který používám dá se říct celý rok, ten hnědý momentálně používám během podzimu a černý je dobrý na večerní líčení, kdy ho nanáším mezi řasy pro kouřový efekt líčení očí. 


A to je k dnešnímu dni vše. Doufám, že vás adventní kalendář zaujal a že si také třeba uděláte radost, ať ten prosinec utíká rychleji a máme tu co nejdříve Vánoce! Mějte krásný zbytek dne, vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov