DOVE Baby Rich Moisture

By Elizabeth Lore - 8/09/2021

Všem vám přeji krásný den! Dnes to bude trošku netradiční recenze, ale musí tu být. Objednala jsem si řadu produktů značky Dove, konkrétně se jedná o řadu kosmetiky určené pro naše nejmenší, tedy pro miminka. Používáte nějakou dětskou kosmetiku? Olejíčky, krémy, mýdla? Jsou nemálo oblíbené, dětské oleje používá kde kdo, stejně tak i produkty na mytí. Nedávno jsem viděla video s tipy v péči o pokožku, konkrétně šlo o řešení problému tzv. strawberry legs. Jsou to takové ty tečky na nohou, červené malé tečky, většinou se objevují po holení, ale bohužel jen tak nezmizí, vlastně vůbec nezmizí. Jedná se prý o jakousi infekci, která může být způsobena různými věcmi. Musela jsem změnit tedy hodně v péči o pokožku a právě tam jsem se dozvěděla, že je dobré mýdlo Dove Baby Rich Moisture, dále pak dětský olej a také krémy nejsou vůbec na škodu. Právě u krému Baby Rich Moisture pozoruji největší efekt, dal by se srovnat s hydratačními pleťovými krémy od né zrovna laciných značek. Tento krém je opravdu skvělý, má dokonalou konzistenci, na kůži je neskutečně příjemný. Nikdy jsem si nemohla dát na obličej jen tak nějaký krém, natož krém, který je určen k péči o tělo a né o pleť. Ovšem tento je skvělý, mažu se s ním celá, i obličej. Abych se ještě vrátila k řešení tzv. strawberry legs, chci vám ještě podopučit aplikaci oleje na oholené mokré nohy ještě při koupeli. Po koupeli pak nohy ještě nakrémujete a myslím, že výsledky budete pozorovat velice brzy. Důležité je tedy také měnit pravidelně žiletku, klidně používejte ty levnější, ale hlavně je musíte měnit. Věřím, že to pro mnohé z vás není nová informace, ale je třeba to také dodržovat, aby pak nevznikaly nežádoucí problémy jako například infekce, tečky na kůži o kterých jsem mluvila a jiné podráždění pokožky. 


Dove Head to toe wash 

Mycí gel od hlavy až po palečky na nohou, pro celé tělo. Ale i na pleť, praktické dávkování s pumpičkou s hodí i k ranní hygieně, hned vedle umyvadla. Mám rovnou dvě balení, větší jsem si dala na vanu a menší mám u umyvadla na čistění obličeje. Notino má v nabídce kompletní řadu, všechno seženete tam. 



Dove Lotion Rich Moisture

Naprosto dokonalý krém, myslím, že to hlavní zaznělo již v úvodu. Krásné je i balení, mám ho doma na stolku a moc se mi líbí. 




Dove Shampoo Rich Moisture 

U tohoto produktu jsem trošku zariskovala, spíše jsem byla zvědavá a objednala jsem ho rovnou také. Sama jsem ho vyzkoušela na své vlasy párkrát, ale spíš ho mám pro synka, ten má takové šampony rád, hlavně když neštípou do očí. Důležité je také zmínit, že jejich vůně není úplně typická, jako u dětské kosmetiky, voní jemně, čistě a příjemně. 




A to je pro dnešek vše, doufám, že vás něco zaujalo, něco se vám bude třeba hodit a snad budete s produkty také spokojeni. Já už je nedám z ruky, používáme je celá rodina, jsou skvělé. Dove baby šampon používá můj syn vlastně už od miminka, protože neštípe do očí a má ho rád. Používáte dětskou kosmetiku také? 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov