Přírodní kosmetika ECO BY SONYA

By Elizabeth Lore - 4/02/2021

Všem vám přeji krásný den, v dnešním příspěvku vám chci sepsat něco o mých nejoblíbenějších produktech ECO BY SONYA. Používám je už dlouhé roky a patří mezi moje největší stálice. Všechny tyto produkty jsou přírodní a každý je něčím výjimečný a unikátní. U všech mám pro vás konkrétní doporučení a své osobní tipy nebo rady. Samozřejmě si veškeré informace k jednotlivým produktům můžete dohledat na jejich stránkách, ale dnes to bude spíš o mých osobních zkušenostech. No a taky si řekneme něco málo k jejich složení. 


Samoopalovací voda na obličej FACE TAN WATER

U tohoto produktu by se mohlo zdát, že to je prostě jen voda, která vám opálí obličej, ale není to tak. Dodává pleti zdravý a hlavně sjednocený vzhled, sjednocenou zdravou a hezkou barvu, nic nepřirozeného. Nemusíte se bát, že budete mít hnědý obličej a zbytek těla bílý. Jde spíš o to, že v létě i když mám barvu ze sluníčka, tak mám pleť bílou a leda tak červenou. Tohle doporučuju vážně všem.


Pleťové sérum GLORY OIL

Nedávno jsem si pořídila masážní váleček na obličej a k takovým masážím používám ráda právě Glory Oil. Je bohatý na vitamín C a omega mastné kyseliny, díky kterým je pleť hladká, zářivá a zdravá. Hodí se na denní i noční použití, já si ho ráda dopřávám po koupeli nebo sprše. Snižuje viditelnost jizviček třeba po akné, také viditelnost jemných vrásek a zvyšuje pružnost pleti. Také stimuluje tvorbu tolik důležitého kolagenu. Glory Oil je směs cenných olejů ze semen Inca Inchi, Acai, Chia a hroznů. Tyto oleje společně obnovují poškozené tkáně a proto je pleť díky němu tak krásná.





Samoopalovací voda na tělo BODY TAN WATER - HEMPITAN

Pokud se značka ECO BY SONYA nečím proflákla, tak to budou dle mého názoru hlavně samoopalovací přípravky. V nabídce je samoopalovací pěna, různé krémy, pleťová voda a také tato samoopalovací voda Hempitan. Je to světově první samoopalovací voda na celé tělo, která vznikla na přání zákaznic. Začalo to samoopalovací vodou na pleť a právě díky tomu začal každý chtít takovou vodu i na tělo. Mimo opálení pomáhá i s pupínky, striemi a hojením jizviček. 


Přírodní tělové mléko COCONUT BODY MILK

Byť je to tělové mléko, používat ho můžete i na pleť, pomáhá s různými kožními problémy, včetně akné. Velice dobře si poradí i s ekzémem. Poslední rok mám problém se zarůstáním chloupků a hlavně s podrážděním pokožky po holení, hlavně nohou. Celkem brzy je vidět změna a vydrží vám opravdu dlouho. Stačí jen malé množství. Jedním pumpnutím jsem si namazala celé ruce, dobře se roztírá, takže nemusíte plýtvat a máte ho na dlouhou dobu. Co by vás mohlo ještě potěšit, tak jednoznačně jeho kokosová vůně, ale nejdůležitější jsou jeho účinky. 





A odkud mám zrcátko?

A nakonec vám povím odkud mám svoje kosmetické zrcadlo. Objevila jsem ho na Bonami, má praktický šuplíček třeba na tampony nebo pinzetu, kleštičky a další drobnosti, které pak budete mít vždycky při ruce. Je to značka Unimasa, zrcátko se jmenuje Coco a je z bambusového dřeva. 


 Všem vám přeji krásný den a budu se těšit zase u dalšího postu! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov