RECENZE Estée Lauder

By Elizabeth Lore - 8/14/2018

Všem přeji krásný den! Jak si užíváte léto? Já jsem z toho tepla už slušně otrávená, ale naštěstí jsem si mohla odpočinout ve Švýcarsku, kde bylo chladněji. Tady se to nedá vydržet, noci jsou pekelné, hnojení polí zabraňuje otevírání oken (čili ten puch se nedá vydržet) a nejen, že jsem se stihla před pár týdny spálit u bazénu, ale ještě jsem byla věcně nevyspaná. No nic, věřím, že moc dobře víte o čem mluvím. Závěrem musím dodat, že se vážně začínám těšit na podzim a zároveň i na podzimní líčení, tlumené barvy, zemité odstíny, bordó, lahvově zelenou aj. A dnes mám pro vás novou paletku Estée Lauder, která obsahuje 42 odstínů! Na fotce to není moc znát, ale je velká, skoro jako kniha.

Paletka obsahuje rtěnky, oční stíny, tvářenky, bronzery. Je obrovská, takže všechny jednotlivé odstíny jsou dostatečně velké. Nejedná se o žádné mini gramáže. Po otevření paletky si vysunete do stran další části paletky a můžete začít. Na paletce je i obrovské zrcátko, takže dobře poslouží jako pomocník při kompletním líčení, opravdu postačí. Pokud jde o dekroativku EL, Notino má často dobré akce a tím pádem si EL bez výčitek objednám.


Odstíny jsou rozdělené do skupin, všechny mají svůj název, podle druhu odstínů. Zleva jsou druhy očních stínů pojmenované ve sloupcích, tedy Safari, Playful, Bronzed a Azure. Po vysunutí postranních panelů jsou vespod další sloupečky stínů a ty se jmenují zleva Bohemian a Bordeaux. V každém sloupečku stínů je dole jeden větší odstín, což není oční stín, ale rtěnka pro konkrétní druh očních stínů. Stíny jsou krásně pigmentované, ale při použití několika odstínů už doporučuji bázi, třeba Double Wear (ano, jmenuje se stejně jako známý EL makeup).


Pro mě je nejvhodnější asi Safari a Bronzed, protože obsahují barvy, které používám nejčastěji. Paletka je určená spíše pro někoho, kdo rád střídá barvičky. Kdo se nebojí zkoušet nové odstíny. Já sice barvy noc nestřídám, ale jako vizážistka na to pohlížím jinak a taková paleta je pro mě tím pádem hotový poklad. Paleta má na sobě tedy velké třpytivé puntíky, jinak je celá matná. A otevír se krásnou zlatou kovovou kuličkou ve středu paletky.


Estée Lauder mám moc ráda, už jen proto že máme stejné iniciály. Momentálně testuji i EL péči o pleť. Ale dekorativka mě nikdy nezklamala, budu se opakovat, ale EL byla první dražší značka, která se mi dostala do ruky, bylo mi asi 13 let, když jsem si poprvé zkoušela řasenku.


Doufám, že se vám paleta líbí, já ji mám vystavenou na toaletním stolečku! Mějte krásný a úspěšný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov