Oblíbené parfémy

By Elizabeth Lore - 8/27/2018

Pěkný den všem! Říkala jsem si, že by nebylo na škodu, věnovat tomuto telmatu samostatnou rubriku. Parfémů mám opravdu dost, snažím se nepořizovat nové, avšak marně, pořád přibývají a hlavně stále střídalm své vůně, nejen podle ročního období, ale také podle nálady. Hodně se to u mě střídá, takže bych psala pravidelně o mých aktuálně oblíbených vůních všeho druhu, nemusí jít jen o parfémy. Aktuálně mám na stolečku Chanel Gabrielle, na tento parfém (stejně tak jako na většinu ostatních) mám krásné vzpomínky. Konkrétně na večer v Hilton Prague, na dobré prosecco, mořské plody a jiné dobroty, které jsem ten večer koštovala. Večerní Praha mě baví, v dobré společnosti je mi vždycky krásně. Chanel Gabrielle je vůně pro milovníky parfémů Chanel, pro vyznavače 5ky. Ta je sice těžká, pro někoho je to vyloženě bolehlav, ale tato je neskutečně jemná. A hlavně, s Chanelem máte jistotu, že budete vonět originálně a vznešeně. To pro mě znamejí Chanel vůně, mám je moc ráda.


Další aktuálně nejpoužívanější vůně je moje zlatonka, Versace Eros. Na tomto parfému mě láká dosti zvláštní věc, v jeho složení jsem našla sicilský citrón a bylo vymanlováno. Jakmile je něco sicilské, tak to musím mít. Mimo to jsem měla už v minulosti parfém Versace Yellow Diamond, kde je také citrón a byla to neskutečně nádherná vůně. Ten citrón je tam čitelný, ale není vůbec drsný, prostě jen vůní dává takovou ostrost, není tím pádem obyčejný. Citrón mám v parfémech ráda v kombinaci s vanilkou. Je to taková moje parfémová slabost. Přitom citrusové vůně ráda rozhodně nemám.


Pak tu mám vůni Agent Provocateur Fatale Pink, kterou mám doma už pár let. Jak už jsem zmiňovala v úvodu, parfémů mám dost a tak je pro mě celkem těžké nějaký spotřebovat do dna. Samozřejmě si je trošku šestřím, ale i kdybych je na sebe lila, tak se jich budu zbavovat dlouho. A já se jich zbavovat samozřejmě nepotřebuju, problém vyřešen, žádné dilema. Ale zpátky k této vůni. Čím si zasloužila místo v mé skříňce plné vůní. V té době jsem byla zatížená na tuto značku spodního prádla, pár kousků doma mám. Už jen ten zážitek z nákupu, v prodejně sexy prodavačka, obyčejná ženská, ovšem oděná v košilce připomínající zdravotní sestřičku, pod tím podvazky, no bylo to super. Typická vůně pro Agent Provocateur prádlo je zcela jiná, je těžká a má v člověku vzbuzovat vášeň. Ale tato vůně je jemná, holčičí a to se mi líbilo. Je to květinová, ovocná vůně s kapkou šlehačky, ovšem tu já v parfému necítila. Na každém se vůně projevuje jinak. Mám doma i parfém, ve kterém jen pár lidí cítí banány (jedná se o jednu Daisy Marca Jacobse).



A to by bylo k mým aktuálně oblíbeným vůním vše! Na podzim si dáme určitem rekapitulaci. Krásný den vám všem. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov