RECENZE Benefit - Dew the HOOLA

By Elizabeth Lore - 4/16/2018

Všem vám přeji pěkný začátek týdne! Dnes mám pro vás recenzi vyloženě letního produktu. Venku máme sice teprve jaro, ale já už nosím šaty i sukně, dokonce i sandálky. Prostě letní věci. Po ránu je sice chladno, ale odpoledne je to síla a mám pocit, že se upeču. Tak a teď už zpátky k recenzi. Bestseller Hoola (pudrový) bronzer od Benefitu určitě znáte. Já mu sice odolávám, ale tento pozlacený bambus jsem musela mít. Je to jeho následovník, jen v tekuté formě. Koukala jsem po něm pár měsíců a nakonec jsem ráda, že ho mám. Trošku jsem se bála, fluidy a krémové produkty bývají náročnější při nanášení (krémové tvářenky a tak dále). Tento produkt můžete použít několika způsoby. Buď štětcem pro konturování na již hotový makeup, tedy až na závěr celého líčení. Nebo ho smícháte s makeupem. Rozhodně stačí jedno pumpnutí, protože mě stačí asi polovina tohoto množství. Snažím se vždy vyťupkat všechno (zásadně houbičkou), ale je toho opravdu hodně. Takže stačí kapka. A to je skvělé už z toho důvodu, že je nesmrtelný, spotřebovat jedno balení mi potrvá opravdu dlouho, ještě když vezmu v potaz, jak si všechno šetřím. 

Obal je moc krásný, takových obalů bych v kitu uvítala mnohem víc. Níže máte fotku produktu i v ruce, aby bylo vidět, jak je veliký. Benefit má obaly celkově moc hezké, ale já mám ráda hlavně ty kovové. Papírové obaly už mě přestaly bavit, mám pak strach, že si je zničím. Produkty často čistím a obávám se, že ty papírové toho tolik nevydrží. Ovšem Affect paletky jsou super a to i přes to, že jsou papírové.


Je velice dobrý pro konturování a jeho velkou předností je matující efekt. Bronzery bývají plné třpytu, ale tento je kŕasně matný. Matných bronzerů je bídně málo. Jsem ráda, že mám matný bronzer i v tekuté formě. 


Krabička je pěkné vyletněná, listí, bambusy, barvičky, metalické odlesky. Dew The Hoola je typický letní produkt, ale já ho objednala už teď na jaře, proč taky ne. Jak jsem psala v úvodu, podle mě tu bude léto ani nemrknem.  



Jedno pumpnutí, podle mě by stačila i třetina. Jedná se o hodně hustý krémový fluid. Zdá se být matný hnědý, ale po rozetření je sytě žlutý, tmavý, až zlatavý. Na první pohled jsem se vyděsila, podobný produkt doma prostě nemám a opravdu mě překvapil. Nejdříve ta barva, pak odstín po rozetření a nakonec kvalita. Jak dobře drží na obličeji a hlavně různé způsoby nanášení. 


Po rozetření toho bylo mnohem víc, musela jsem trošku odebrat štětcem i ubrouskem. Takto to pak vypadá rozpracovaně, na obličeji to je ve výsledku samozřejmě jemnější. Na obličeji drží jako přibitý, dá se i vrstvit, pak je tmavší výsledek. Pokud by se míchal s makeupem, je třeba dát si pozor na konečný odstín makeupu. Pokud se v léte dobře opalujete, je to dobrá věc právě pro tmavší odstín vašeho stávajícího makepu, nemusíte si pak kupovat nový (tmavší) odstín. Stačí smíchat s Hoola fluidem. 



Líbí se vám? Nebo raději zůstáváte u pudrů a klasických bronzerů? Podle mě je to velice zajímavý způsob, jak vyletnit svoje líčení. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov