Drogérkové produkty až do domu!

By Elizabeth Lore - 4/27/2020

Všem vám přeji pěkný den! Situace si žádá zůstat doma a nikam zbytečně nechodit. Proto si myslím, že je dobré nechodit zbytečně z domu pro kosmetiku a hygienické potřeby, které samozřejmě všichni potřebujeme. Já si pravidělně objednávám všechno, co potřebujeme celá rodina, včetně mýdel na ruce, sprchových gelů, taky zubní pasty nebo kartáčky na zuby. Nejradši mám hlavně cenové řazení, kdy si přehledně projedu položky ve slevě a podívám se, co je nejvýhodnější. Celkově jsem člověk, který si raději věci objedná domů, už když jsem se přestěhovala z Brna do Pardubic, byl problém tady cokoliv koupit, čímž samozřejmě nemyslím třeba mýdlo nebo pastu na zuby, ale jakékoliv oblíbené značky, botičky, šatičky. Nic tady nebylo a tak jsem začala objednávat úplně všechno, obchodů tady moc není. Vše si objednávám a teď v karanténě tuplem. Karanténu se snažím dodržovat, věřím, že vy taky! Dneska vám chci ukázat, co si třeba já pravidelně objednávám. 


Taková moje klasika, makeup Affinitone a rovnou několik kousků. Je už tak dost levný a když se mi podaří koupit ho i se slevou, tak jsem nejspokojenější. Odstín používám číslo 24, Golden Beige.



No a jelikož Affinitone od Maybelline používám už asi pět let, chtěla jsem zase vyzkoušet něco jiného. Přiznám se, že mě nalákalo to balení s korektorem ve víčku, je tam navíc i zrcátko. Až ho vyzkouším, řeknu vám o něm víc.


Další věc, kterou používám už roky, Dove tělové mléko. Celkově mám ráda Dove, na tělo je to má oblíbená péče. Stejně tak i Nivea.


Není to tak dávno, co jsem vám doporučovala mýdla na ruce s Aloe Vera značky Babaria, koupila jsem si několik kousků do zásoby. A intimní mycí gel Ziaja používám několik měsíců. Tohle jsou věci, které objednám vždycky po několika kusech, abych nemusela řešit, když něco dojde a někam jezdit a shánět to.



A když chci něco voňavějšího, sáhnu po něčem, co si neobjednávám pořád dokolečka. Například sprchové gely I love... s vůní sldkostí, ovoce nebo čokolády.


A pokud máte rádi hodně voňavá mýdla i na ruce, tohle bude ideální. Tohle mýdlo má nejvýraznější vůni ze všech, ta vanilka je jako živá, jako čerstvá vanilka. I balení je moc pěkné, takže pokud si potrpíte na vůni i vzhled, koukněte na mýdla SpiriTime.


Dvoufázové micelární vody používám na odlíčení řasenky, protože jsem neobjevila nic jiného, čím by ta řasenka šla lépe. Mám hodně citlivou pleť a hlavně oblast očí, no a tyhle dvě micelárky mám nejraději. Roky jsem používala Garnier a pak jsem u kamarádky objevila a rovnou i drze vyzkoušela dvoufázovou micelární vodu na odlíčení Nivea s vůní růží. A voní vážně krásně, růže mám nejraději.


Z těch novějších produktů na vlasy mám masku L'Oréal Prossesionnal Gold Quinoa + Protein, Absolut Repair. Maska, kterou jsem párkrát zkoušela u své kadeřnice a musela jsem si ji pak objednat i domů.


Kartáčků berů taky hodně, protože jsme tři a kartáčky pravidelně měníme. U nás jsou totiž ty kartáčky věčně rozkousané, já jsem jediná komu vydrží, ale ostatní ty katáčky asi koušou. Kdo ví. Notino má Curaprox ve výhidném balení po třech kusech, takže jsem jich tentokrát objednala rovnou šest a taky jsem vybrala nějaké kartáčky Signal. Vždycky volím jemné kartáčky a musím říct, že když jsem hledala kartáček už kolikrát v obchodě při nějakém nákupu, tak tam kartáčky nebyly za dobrou cenu a když, tak to byly ty tvrdé. Jak říkám, já si raději vyberu přehledně doma, seřadím si to podle ceny a je to.



A to už je konec dnešního postu. Všem vám přeji krásný zbytek dne a mějte se hezky! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov