MOJE RHINOPLASTIKA

By Elizabeth Lore - 5/06/2019

Po dlouhých letech jsem se rozhodla něco změnit, nebo spíš změnit to zásadní, co jsem chtěla změnit už dlouho. Rhinoplastika je pro mě řešením, je to pro mě cesta jak docílit spokojenosti. Vždycky jsem chtěla jemnější obličej a jemnější rysy. Můj nos se mi nelíbí a nelíbil. Samozřejmě jsem sama sebe přijala takovou jaká jsem, ale postupem času zjišťuji, že obličej prostě jemnější mít nebudu. Nos je zásadní a ovlivňuje náš obličej řekla bych nejvíc ze všeho. Pokud jde o vzhled mého nosu, vždycky se mi líbila špička nosu, jsem ráda, že nemám bambuli, nosní dírky taky maličké, jen šířka nosu, hrbolek, puklina na hraně nosu, ta výrazná kost. Určitě je na něm co opravovat. Nos se stále vyvíjí, až postupem času mi začal můj nos bohužel vadit.


Vybrala jsem si kliniku, kterou jsem měla v hledáčku už spoustu let. Cirka od roku 2010 pročítám diskuzní fóra, recenze a koumu co se dá. Při finálním výběru kliniky pro mě byly důležité i ty nejmenší detaily, což mohu uvést, například vstřebávatelné stehy, byť je to zvláštní, v dnešní době to není samozřejmostí na všech klinikách. A vytahování stehů jsem si zažila jednou, není to nic příjemného. Vstřebávatelné stehy jsem měla také a mohu porovnat a soudit. Mým operatérem bude MUDr. Roman Kufa, pod jeho vedením je právě Perfect Clinic, společně se Zděnkem Prosem. Tyto dvě jména jistě znáte.


Nejdříve jsem se objednala na konzultaci, prostředí kliniky bylo moc příjemné, hrála tam relaxační hudba a k dispozici byl kávovar, kávička po dlouhé cestě z Pardubic bodla. Příchodem na kliniku mi vnitřně docházelo, že už je to tady, že už nezůstávám jen u přemýšlení a představ. Že už je to krok vpřed a že se blíží mé nemalé životní rozhodnutí. Je třeba nezapomínat na to, že je to operace a nejen estetický zákrok. Rhinoplastika je a byla pro mě velmi důležitá, takže jsem si pečlivě vybrala, kam jít, protože to je to nejdůležitější, co pro sebe můžete udělat.


Na konzultaci jsme řešili tedy vzhled nosu a mé představy. Vše bylo vlastně bez problémů a stanovil se termín operace. Dostala jsem vlastní složku se spoustou informací. O tom se vám ještě rozepíšu v dalším článku, kde se zaměříme na detaily. Teď se můžete společně se mnou těšit na výsledek! O všem vás budu pravidelně informovat.


  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov