Moje šatna | UPDATE

By Elizabeth Lore - 5/22/2019

Svou šatnu mám už přes 4 roky, pořád roste a mění se. Dnes vám chci ulázat jen něco málo, pro radost. Ať nakouknete do mého království. V šatně mám ještě skříň, v té mám aktuálně zimní bundy, pár krámů, které jinam nenacpu a hlavně komínky tílek, triček, taky jeansy, tepláky a sukně. Pak ještě tři botníky, dvě komody a toaletní stolek, ale to už znáte z jiných fotek. Snažím se nosit víc barev, taky mám několik nových kabelek, botiček. Co není zde, to bude v dalších postech! 




Zvířecí vzory se tento rok vrací a já mám zrovna nový leopardí a zebří kabátek. Ten zebří mi dělá největší radost.


Kožešiny mám jen falešné. Prada se nyní míní vzdát pravých kožešin, což je super novina.



Jeden z těch vzácnějších kousků, dlouho jsem ty šaty obdivovala a už je mám doma, což se mi nezdálo ani ve snu, jednou vám je ukážu na sobě, ale je toho tolik, že jsem si některé věci ještě ani pořádně nevyzkoušela.



Všechno co se třpytí mám ráda, jen mám problém s takových střihem kvůli dekoltu, prsa se mi tam sotva vejdou a hlavně se mi tím hodně vysunou nahoru a délka je pak nic moc. Tak uvidíme co s tím vymyslím!


A nějaké botičky. Přiznám se, že jsem teď podědila devět párů bot a ještě budou další. Dalších cirka deset párů. Trošku to protřídím a hlavně se vynosí, nevydrží věčně, tak co! Žádné výčitky, užiju si je všechny. Tyhle fialové krásky s bambulkami budu mít i v bledé růžové.










Příště vám ukážu zase další části šatníku! Mějte pěkný zbytek dne. Vaše Elizabeth!

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov