PREMIUM OUTLET PRAGUE AIRPORT #POPAIRPORT

By Elizabeth Lore - 8/06/2019

Celkem nedávno se nám v Praze objevil nový outlet Pop poblíž letiště, kde jsou značky jako YSL, Prada, Gucci a tak dále, podobně jako v Rakousku, v Parndorfu. Ovšem nenajdete zde kamenné prodejny konkrétních zmiňovaných značek, ale jen jednu prodejnu, kde je všechno. Zboží je tu málo, bohužel s Parndorfem se to nedá srovnat, ale je to tam krásné. Zboží každopádně (konkrétně v tomto obchodě) mají podle toho, co jim navezou z Milána a hlavně kdy, což je na prd, když tam jedete z daleka a je to přebrané, což se mi zrovna stalo. Ale měli krásná trika Balmain, pár kabelek Prada v úžasných barvách a spoustu pěkných doplňků, to bez debat.




Tady mapka k nahlédnutí, je to velice dobře rozmístěné, vůbec jsme nebloudili, všechno bylo tak nějak při ruce.







Najdete tu dvě restaurace, my jsme zvolili italskou La Pasteria. Všechno je nové, moc pěkné. Ovšem ceny vyšší, třeba salát asi 300,-. Ale vše nám moc chutnalo, pasta, pizza, všechno na jedničku.




Obchodů je tu hromada, Guess, Adidas, Nike, všechno možné. Dokonce i hračkářství Hamleys, samozřejmě se to nemůže rovnat Hamleys v centru Prahy, ale vyberete si.














Na závěr jsme si dali kafčo ve Flocafé, dort vyšel něco přes 100,-. Chutnal výborně, káva taky boží. Ale najdete tu i Starbucks.



A to by bylo vše. Doufám, že se vám dnešní kratičký report líbil. My jedeme do Pop outletu tento týden ještě jednou, při cestě na letiště je to skvělá zastávka pro všechny! Nakoupila jsem krásné věci, je to tam pěkné. Přeji vám všem krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov