CHRISTIAN DIOR | Produkty pro mé denní líčení

By Elizabeth Lore - 8/22/2019

V dnešním postu mám produkty pro svůj denní look. Vše je barevně zvolené podle toho, co vím, že opravdu používám ke svému líčení takřka denně a hlavně nejraději. Mám tu černou řasenku, tělové až broskvové oční stíny, růžovou rtěnku v tlumenějším odstínu a hlavně make-up. Více méně jsem si chtěla udělat radost Diorem a tak jsem si připravila tento post! Chybí mi tu pudr a tužka na obočí, ale to jsou dva produkty, které zrovna moc nestřídám a držím se svých stálic.


Pokud jde o make-upy Christian Dior, měla jsem v minulosti několikrát ten samý, a to ten s tmavě modrým vrškem, jmenoval se Diorskin Forever, klasický rekutý s pumpičkou. Hodně doporučovaný je v poslední době ten s pipetou a pak tedy tento Backstage. Je podobný make-upu MAC Face & Body, má vlastně i podobný název - Dior Backstage Face & Body. I obal je podobně dělaný, i hrdlo lahvičky je stejné. Tento make-up má efekt druhé kůže, je dobře krycí a určitě doporučuji aplikaci plochým štětcem. Vybrala jsem odstín 3W, který je tmavší, na opálenou pokožku. 




Dior rtěnky jsou neskutečné. Většinou jsem konzerva a držím se u osvědčených rtěnek, u Diora mám oblíbené už 4 rtěnky. Tahle mě zaujala svým zajímavým obalem a tam jsem si řekla, že tentokrát zkusím něco jiného. A dobře jsem udělala. Odstín jsem čekala trošku jiný, ale můžu vám říct, že na rtech je totálně šťavňatá, sexy a nepřehlédnutelná. Je na rtech mimořádně příjemná, jako balzámek, krémová a hezky výrazná. Není to žádná křiklavá růžovka, ale je vážně sexy, to jinak poosat prostě nejde. Nosím ji teď v kabelce pořád a plácám si ji na rty neutále. Tohle je produkt, který určitě objednám znovu a znovu a znovu. Dior Addict Lacquer, odstín Tease. 





A tady už to pro mě byla velká neznámá, protože světe div se, řasenku Dior mám poprvé. Zvolila jsem relativně klasický kartáček řekla bych, na který jsem nejvíce zvyklá a samozřejmě černou, Khol Black. Tahle je černá je ultra černá, krásná pigmentace. Diorshow Blackout má pěkný jednoduchý obal, stříbrný nápis Diorshow a malé vzorování. 






A poslední je paletka 5 Couleurs Regard Couture v odstínu Undress, v překladu řekla bych svlečená, není to nádherné? Jsou to přesně moje barvy a velikost akorát do kabelky. Doma mám jen obří palety nebo single stíny, tohle mi ušetří hodně místa. Na paletku je i sametový obal Christian Dior. Najdete tu světlounký odstín na celé víčko, ten nanáším až k obočí, následně ten broskvový na pohyblivé oční víčko, tedy pouze na tu pohyblivou část očního víčka. A pak tři odstíny hnědé, které vystínuji do vnějších koutků očí. Ten nejtmavší je super i ja dolní oční víčko, jako linka mezi řasy. Překvapily mě propracované Dior štětečky v paletce! A hlavně má i zrcátko. Tohle je paletka prostě na jedničku. 





A to je pro můj dnešní post vše! Přeji vám moc pěkný zbytek dne a mějte se krásně! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov