Naše bydlení

By Elizabeth Lore - 8/19/2019

Možná bych na blogu mohla zase víc psát o bydlení a celkově o domácnosti. Samotnou mě to šíleně baví, byť jsem se úspěšně odnaučila domů kupovat krámy, zbytečnosti, vázičky, květináče a všechno možný. I tak je ale fakt, že pořád doma nemám perfektní vybavení a udělá mi velkou radost i taková kvalitní pánev, sušák, pomocník do domácnosti a dokonce i čistící prostředky. Třeba teď jsem konečně ulovila nový pěnový Jar, který jsem nemohla nikde najít. Sice je to něco trošku jiného než rtěnky, kabelky a botičky, ale já mám svoji domácnost ráda a pokud jste na tom stejně, tak si tuhle rubriku určitě užijete! Začneme tím nejlepším, což je náš George.



Je to elektrický difuzér značky Mr & Mrs Fragrance, který má konečně v nabídce moje oblíbené Notino! Má kvalitní nabíjecí baterii, takže vydrží nabitý strašně dlouho. Doma ho máme už nějakou dobu, občas ho necháme zapnutý přes noc a pořád frčí bez dobíjení. Sama jsem byla zvědavá jak funguje. Má dvě intenzity, vše je dotykové. Na přední části, jakoby na hrudníku má šuplíček, který otevřete zatlačením, takzvaným pushem. Push otevírání máme vlastně v celém domě, na všech skříňkách, komodách a také ve vaně, prostě všude. V balení máte s Georgem i vůní, ale já jsem si objednala rovnou i jednu květinovou, která zároveň odpuzuje hmyz. Taky nenávidíte mouchy a komáry? Viděli jste někdy stylovější odpuzovač hmyzu? Já ne.


Ale není to jeho jediná funkce. Má bluetooth, takže se dá propojit s telefonem a můžete si přes něj cokoliv pouštět. Přehraje dokonce i Instagram Stories, cokoliv co děláte na telefonu přehrává. Má kvalitní reproduktor, takže ho uslyší klidně i vaši sousedi. Je to skvělý společník například na grilovačku nebo jen tak na zahradu s partou přátel, já ho tahám úplně všude. Můžete si vybrat ze spousty barev, my máme našeho George sladěného s obývacím pokojem, takže je tmavě šedý. A budu objednávat ještě jednoho i do ložnice. Je boží! Nejradši bych doma měla tři, ale pokusím se zůstat jen u dvou. Fakt mě to strašně nadchlo, taková hračka. Fukční, krásná věc.




Ty náplně vypadají takhle. Vždycky je najdete jako Ciaozzz a dál už si jen vyberete konkrétní vůni, my máme Citronella & Flowers, a ano, voní božsky. Někomu by mohl vadit odér té směsi ve vůni, která je vlastně proti hmyzu, takže pokud jste nároční, tak si raději objednejte klasickou vůni, ale jak už jsem myslím psala výše, jednu vůni máte už v balení s Georgem.


Od značky Mr & Mrs Fragrance znáte určitě tyto malé panáčky, vůně do auta ve všelijakých krásných barvách. Mají nejen metalický povrch, ale i jiné potisky, puntíky, povrchové úpravy. A také panáčky vykládané kamínky Swarovski, které jsou sice nejdražší, ale nejhezčí. My máme stříbrného panáčka a ještě růžového. Náplně do těchto vůní do auta jsou hodně výhodné, náplň stojí vlastně polovinu co tento panáček i s náplní. Osobně mi více voní ty květinové vůně.


No a když už jsem mluvila o těch pánvích, tak vám je rovnou ukážu. V Praze jsme narazili na pěkný outlet a tam jsem si vybrala dvě tmavě fialové pánve Tefal. A byť to moc není vidět, jsou plné třpytek.


Vzala jsem si rovnou i novou naběračku atd. A ta škrabka je super, že?




V DM jsem našla limitku vlhčených ubrousků a plechovce. Měli i pěknou zlatou, já zvolila růžovku!


Podátcky jsou u nás spotřební zboží, máme je pár měsíců a jsou KO. Pořád hledám nějaké kvalitnější, pělné. Ale nevybrala jsem si kupodivu ani v Holfloru, PTMD, prostě nikde. Tyhle objevila moje kamarádka, tak uvidíme jak dlouho vydrží, tak kdyžtak budu za pár měsíců hledat zas.


Říkala jsem, že už nekupuju zbytečnosti vážičky atp. Ale tahle váza se mi prostě strašně líbila a já ráda doma věci obměňuji podle trendů, takže jsem ji prostě musela mít.


Pak nějaké nové skleničky. Mám jich víc, ale teda to focení je šílený, zase mi zašlo světlo, takže jich víc dneska neuvidíte.


A ještě hrníčky. Doma jsem třídila polici s hrníčky a vyřadila jsem některé už lehce odrbané kousky staré asi 6 let, pamatuju si to všechno dost přesně díky blogu, jak dlouho svoje hrníčky a skleničky mám. Hrníčky miluju a mám jich strašně moc, zakázala jsem si je kupovat, ale tyhle jsou strašně příjemné na rtu, ten vzor je super. No a vyházela jsem pár starých kousků, dva jsem dvarovala a tak je místo na nové přírůstky.



A nejkrásnější věc v dnešním postu je tento podnos z Holforu, moje oblíbená Riviera Maison. Není boží? Dostala jsem ho od přítele, je úžaný (on i ten podnos). Doma mám spoustu nádobí RM, všechno ve stejném designu, jsou to moje nejoblíbenější kousky.



Od přátel jsme dostali dva kyblíky na popcorn, pro naše filmové večery prostě nutnost. Nejsou sladký? 



Na domácí párty máme krásná zlatá brčka, z papíru. A ano, rychle se rozpouští. Ale příště seženeme těstovinová brčka.


A to je vše! Doufám, že se vám dnešní post líbil a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.






  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov