LUXUSNÍ PÉČE O RUCE

By Elizabeth Lore - 12/03/2022

Všem vám přeji hezký den! V dnešním novém článku vám chci ukázat několik nových produktů, které jsem si za poslední dobu pořídila, sešly se mi tady velmi kvalitní produkty v péči o ruce, samé hezké věci a zajímavé produkty, třeba se inspirujete. Jedná se o mé oblíbence, které dobře znám a které si objednávám už delší čas. Jsou to mé oblíbené značky a určitě je budete všichni dobře znát, pokud ne tak je poznáte. Mám tady produkty značek Chloé a Noble Isle. Jsou to neobyčejné krémy, celkově neobyčejné produkty. Protože u těchto krémů máte podrobné složení vůně obdobně jako u parfémů. Jejich vůně je tedy opravdu vytříbená. A složení samozřejmě také. Pojďme se na ně tedy podrobněji podívat. 


Krém na ruce Chloé 

Velkou radost jsem si udělala tímto nevídaným krémem na ruce, určitě všichni znáte jednoznačný bestseller parfému značky Chloé. Pokud máte štěstí a najdete ideální dárkovou kazetu, kde najdete k tomuto parfému i krém, tak máte vyřešeno. Ale já jsem se rozhodla objednat si samostatný krém, konkrétně krém na ruce od této skvělé vůně. Voní naprosto dokonale a je dobře výrazný, zároveň jemný, není na rukou nijak protivný. A při každém použití cítíte tu dokonalou vůni tohoto ikonického parfému. Je to krém, který kdykoliv vytáhnu z kabelky, tak ho chce každý vyzkoušet a přičichnout si k němu. Krémy na ruce celkově mám hrozně moc ráda, mám jich několik a tak jsem si řekla že si udělám radost tímhle exkluzivním kouskem. Balení je poměrně velké, na to že to je krém pouze na ruce, takže mj. vydrží dost dlouho a cena byla také přívětivá. Pokožku hydratuje, vyživuje, regeneruje a rychle se vstřebává, nezanechává ruce nepříjemné mastné ani ulepené. 

HLAVA pivoňka, liči, frézie

SRDCE magnolie, konvalinka, růže

ZÁKLAD virginské cedrové dřevo, ambra 



Mýdlo a krém na ruce Noble Isle

Značku Noble Isle už z mého blogu určitě dobře znáte. Vyzkoušela jsem od této značky již několik řad jejich kosmetiky, ale nedávno mě zaujala tato řada Whisky & Water. Přeci jenom už název láká k jeho koupi. To co jsem očekávala, se mi také potvrdil, je to naprosto okouzlující a jedinečná, těžko popsatelné vůně, která každého zaujme. Mám totiž z této rady také svíčku, která nám provoní celé spodní patro domu a to již po velmi krátké době. Když ve jdete do dveří, okamžitě vás to praští do nosu a cítí to je něco, co se těžko popisuje, ta whisky tomu vévodí a je to hrozně zajímavé. Zároveň jejich produkty vypadají opravdu luxusně a v každé koupelně splní svůj účel, dodají celému prostoru luxusní dojem a nádech úžasné atmosféry. Obaly jsou nádherné, jednoduché a luxusní. Mají dřevité aroma a obsahují množství proteinů z přírodního sladového ječmene, díky kterému je pokožka přirozeně zklidněná. Ve vůni cítíte jednosladovou whisky vyzrálou v dubových sudech. Dokonalá souhra horké vanilky a cedrového dřeva. Obsahují také sladový ječmen. 

HLAVA růže, davana

SRDCE jasmin, pomerančový květ

ZÁKLAD Vonka fazole, ambra


A to je k dnešnímu dni už vše, doufám, že se vám dnešní produkty líbily a že si třeba nějaký také vyzkoušíte. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov