LUSH | novinky

By Elizabeth Lore - 4/22/2024

Všem vám přeji krásný den! Co mi vždycky vykouzlí úsměv na rtu? Jednoznačně zásilka z LUSH. Balíček, který nám provoní klidně celé patro domu, aniž bych ho stihla ještě otevřít. A opravdu zbožňuji ten moment překvapení, tentokrát mi přišly nějaké novinky ke dni matek, který se nezadržitelně blíží a pokud chcete maminku potěšit něčím originálním, určitě se podívejte na nabídku LUSH. A co tu mám tentokrát? 

The old songs are waking

Připraveni na sladkou píseň o hebkosti? Po otevření krabičky se připravte na to, že vám padne brada, je plná zlatých třpytek. Člověka láká si hned peeling nabrat a promnout mezi prsty i s těmi třpytkami. Konzistence je jako máslová plastelína. Je voňavý, sladký, ovocný. Obsahuje regenerační i hydratační olej babassu, vyrábí se z jader plodů divoce rostoucí palmy, která je ručně sbíraná domorodými ženami v brazilské Amazonii. Krystalový cukr pokožku jemně vyhladí. Těšit se můžete na gurmánskou vůni absolue vanilky a tonky. 







Yummy custard

Když jsem tento voňavý kelímek otevřela před synem, vykulil oči a hned se ptal jak je možné, že to tak voní a co to vlastně je. Lush používáme celá rodina, takže už Lush produkty už zcela ovládly naši koupelnu. Voní naprosto dokonale, jako nějaký sladký dezert se šlehačkou. Neskutečně jemný heboučký krém na dotek. Obsahuje konejšivé ovesné mléko, zjemňující kukuřičný škrob, hydratační fair trade bio gel z aloe vera a superhydratační glycerin. S tímto zázrakem bude vaše koupel či sprcha úplně o nečem jiném. A také se můžete radovat s neskutečně voňavé pokožky. 



BB seaweed

Chladivá a zklidňující pleťová maska s čerstvou mořskou řasou, mletými mandlemi, růžovou absolue a aloe vera pro hebkou a zklidněnou pleť. Do masky se přidává silice z rozmarýnu pro její regenerační účinky a také kaolin, který ostraňuje mastnotu a nečistoty. Prosné vločky poslouží při peelingu k odstranění odumřelých buněk. Masku po nanesení na čistou pleť nechte působit 10 až 15 minut a při jejím smytí vodou si jemnými krouživými pohyby dopřejte i jemný peeling a masáž pleti. Jelikož maska neobsahuje žádné konzervační látky, je třeba ji skladovat v lednici. 




Všem vám přeji pěkný zbytek dne! E.



  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov