Doplnění zásob NAZUBY.CZ

By Elizabeth Lore - 5/24/2024

Všem vám přeji hezký den, po nějaké době jsem se rozhodla udělat pro naši rodinu zase objednávku nazuby.cz a doplnit naše zásoby ústní hygieny. Vybrala jsem pro každého to, co mu vyhovuje. Nevím jak vy, ale u nás v rodině je každý zvyklý na svojí pastu. Já jsem se snažila zkoušet různé druhy, ale vždycky se vrátím k té své oblíbené, jelikož mi nevadí její chuť a mám pocit že zuby jsou díky ní opravdu bělejší a ústa mám svěží. Moje oblíbená pasta je Signal. Manžel má raději zase Colgate nebo Sensodyne, syn to stejné. Pro ně jsem se rozhodla vybrat tentokrát nějaké novinky, které nezná nikdo z nás a jelikož mají i krásný obal, nebylo o čem přemýšlet. Zároveň s pastami jsem vybrala i nějaké kartáčky, výběr mají opravdu pestrý. Stejně tak i produkty pro péči o mezizubní prostory, ústní sprchy nebo pěkné stojánky na kartáčky. A co jsme tedy vybrali?


Pasta del Capitano Charcoal

Tato pasta má naprosto jedinečný design. Je tak trošku retro a to se mi moc líbí, věděla jsem, že manžela to zaujme stejně jako mě. Tato pasta obsahuje přírodní aktivní uhlí, pomáhá absorbovat povrchové skvrny ze zubů a osvěžuje dech. Je vyrobena v Itálii. 


Natura Siberica Siberian pearl 

Tato pasta neobsahuje fluoridy, SLS a ani parabeny. Je s přírodními extrakty, obsahuje jíl a mořské soli. Pomáhá zubům navracet přírodní bělost. Také pomáhá bojovat se zubním plakem, posiluje dásně. A také obsahuje extrakty z vilínu, klanoprašky, třezalky tečkované a kakotu.


Curaprox - Black is white SET

V tomto zajímavém setu naleznete zubní pastu a stylový černý kartáček. Tato pasta obsahuje aktivní uhlí, je vhodná pro každodenní použití. Je vysoce účinná při odstraňování látek, které zabarvují zuby, neporušuje zubní sklovinu, protože neobsahuje abrazivní částice. Enzymy a fluoridy chrání před zubním kazem. Zubům tato pasta dodává krásný perleťový lesk. A zaujmout by vás mohlo také její osvěžující citrusové aroma.



Jak se vám náš výběr líbil? Pokud bych mohla doporučit nějaký e-shop s produkty v péči o zuby, jednoznačně by to byl tento, kam se ráda pravidelně vracím. Mějte krásný zbytek dne a svěží dech! 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov