NAŠE BYDLENÍ

By Elizabeth Lore - 3/13/2018

Článek o našem bydlení už na blogu byl, ale za ty tři roky jsme se rozhodli pro několik změn. Původní zařízení domu jsem financovala já, bylo to celkem náročné, tedy kupovat vše naráz. Ale byla to má volba, já na vše spěchala, takže se prostě koupilo kde co. Sice to bylo pěkné, ale nakonec jsem stejně chtěla i zbytek domu zařídit jako svoji šatnu, tedy pokud možno veškerý nábytek v bílé barvě. Chladné tóny, studené barvy, odstíny šedé. 


Nechci dnešní článek moc okecávat, protože jsem maximálně spokojená a fotky mluví za vše. Konečně máme i jídelní stůl a krásné židle, po kterých jsem snila. Každému se zdají nepohodlné, ale myslím, že výrobce tušil, že by se asi moc neprodávaly. Nebote, sedí se na nich úplně normálně. Ještě chci nějaké závěsy nebo rolety, jen jsme se pevně nerozhodli jaké by to měly být. Z původního obývacího pokoje zůstal můj stůl s hodinama, ten máme rádi. Doplňky jsme trošku protřídili a ještě jsme pořídili nástěnný bar, který ještě nemám nafocený. Stejně tak musíme přemístit iMac, pak už bude hotovo. 



Ten stůl je prostě můj poklad. 


Hrníček z Albi.cz jsem vám už ukazovala. Na prodejnách je mají taky, už jsem to byla zkontrolovat. A je jich tam spousta. 



Difuzér Heart & Home jsem vám ukazovala už na Instagramu. Seženete také na Albi.cz, samozřejmě i na prodejně. A hlavně velkou spoustu vůní. Je to překrásný doplňek, který provoní celou místnost. 


Tento druh stolků patří mezi aktuální trendy. Já do něj dám knihy nebo polínka do krbu. 



Přeji vám krásný a úspěsný den. Doufám, že se vám zařízení líbí. Vaše Elizabeth! 

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov