Manufaktura - Fialka

By Elizabeth Lore - 5/01/2018

Všem vám přeji krásný den! Již třetí článek s produkty Manufaktura. Už jsem vám psala o sedmikrásce, o rakytníku s medem a dnes se podíváme na fialkovou řadu. Fialky jsou vzácné, bohužel je už vůbec nepotkávám. Jako malá jsem chodila do lesů na konkrétní místa, kde jsem je potkávala každý rok. Stejně tak i konvalinky a sněženky. Od mala mám k těmto květinkám cit a do ted na ně ráda vzpomínám. Vůně fialek je okouzlující, až mě udivuje, že tak krásná květina roste v naší zemi. 


V této řadě je naštěstí i toaletní voda, za což jsem neskutečně vděčná. Voním se s ní po ránu, i o víkendech, když nejdu do práce a jsem doma. Je to tak krásná vůně, že to dělám už ze zvyku. Hlavně je jemná, nevtíravá, takže mi po ránu ani nevadí. Čímž chci říct, že jinak parfém nebo jakoukoliv vůni po ránu nesnesu, motá se mi pak hlava. A vadí mi to u snídaně nebo u ranní kávy. Což opravdu neplatí pro tuhletu moji fialku. A v krabičce se ukrývá zvláčňující rostlinné klasické tuhé mýdlo, které myslím dává dostatečně najevo hlavně to, že Manufaktura má ráda klasické staré dobré věci, ke kterým patří normální tuhé mýdlo. Obsahuje glycerin a samozřejmě výtažek z fialek. Tuhá mýdla už ve většině domácností nenajdete, ale já jsem si celkem nedávno koupila krásný tácek právě na tuhá mýdla. Koupelnu to moc hezky oživí a přítel má tuhá mýdla rád.


Ta mašlička je kouzelná a na mém toaletním stolku vypadá krásně.



Podzim už skončil a já akorát doplácala svůj krém na ruce z řady rakytník a med, o které jsem psala výše. Na jaro už mám fialku. Ruce zanechává krásně vláčné, hydratuje a hezky zahladí kůžičku kolem nehtů, což od krému na ruce vyžaduji. Obsahuje panthenol a mandlový olej. Tubička je větší a širší, líbí se mi i tento typ uzávěru, takové stylové retro.



Po rozetření.


Balzám na rty jsem měla taktéž z rakytníkové řady s medíkem. A ten mám vypotřebovaný už hodně dlouho, byl hned pryč. Né že by nic nevydržel, ale patlala jsem se s ním stále. Opět jeden z mých oblíbených produktů, u kterých mě těší možnost jej obměnit za jarní verzi.


I v této řadě byl sirup v praktické skleněné lahvi s pěkným hliníkovým uzávěrem. Skvělá věc do míchaných drinků i do vinných střiků. Čekám, až mi vykvete levandule, bude to skvělá kombinace. Pokusím se vyrobit i fialkovou limonádu s levandulí.


A blížíme se ke konci. Ještě něco z vlasovky a péče o obličej.


Vlasy s vůní fialek, to prostě chceš. Pokud jde o mytí vlasů, vždycky potřebuji něco hodně voňavého. Vlasům dodává lesk a pečuje i o pokožku hlavy. Pokud jste všem zvyklé na konkrétní produkt, můžete jej použít i na tělo. Obsahuje zvláčňující obilné výtažky, díky kterým je hodně pěnivý, čímž klesá jeho spotřeba. Nemusíte ho plácat do vlasů tolik a spotřeba je nižší o 1/3. Dlouhovlásky obzvlášť ocení.


Omlazující a revitalizující leťový sprej, ten si šetřím na letní dny. Je hydratační, osvěřující a díky výtažku z fialek opět přenádherně voní, není to nic silného, jemná nevtíravá vůně, stejně jako u toaletky, o které jsem psala výše. Obsahuje také výtažek z mandlí, panthenol a extrakt z rebarbory.



A to by mělo být vše! Doufám, že se vám i dnešní Manufakturácký článek líbil. Vždycky se těším na focení s těmito produkty. V úvodů článku máte i odkazy na starší články, ve kterých jsou také pěkné fotky. Jejich produkty jsou nejen voňavé a skvělé, ale i líbivé. Dnešní fotky jsou lehce prosluněné. Doufám, že pro vás brzy zase něco z Manufaktury. nafotím. Sledujte i můj Instagram, tam najdete i videa z prodejen. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov