SCULPT AND BLEND 10 piece brush set

By Elizabeth Lore - 5/28/2018

Všem přeji pěkný začátek týdne! Dnes mám pro vás po delší době doporučení na novou sadu štětců. Proč jsem kupovala zase štětce? Důvody jsou dva, jednak je to prostě potřeba, koupit občas nové nářadíčko jak já říkám a hlavně jsem potřebovala nový stipple brush na MU. Tato sada se mi líbila už delsmí dobu (konkrétně tato seda se dělá ještě v jiném provedení) a řekla jsem si, že si pořídím spíš celou sadu, než jen jeden štětec. Mám ráda štětce v sadě a opravdu je všechny využiju. Mám štětce na doma, štětce do kabelky na přesouvání a štětce do kitu. Sada Sculpt and blend obsahuje deset kousků. V prodeji jsou tři druhy (jak už jsem psala výše) a každá sada má štětce trošku jiné, logicky. 

Štětce

Se štětci značky BH Cosmetics jsem byla vždycky spokojená. Pokud jde o ty stipple brushe, moc se mi nedaří sehnat jeden dobrý štětec za dobrou cenu. Vážně je pro mě vždycky výhodnější koupit set. Potřebuji aby byl hodně hustý, ty štětiny musí být úplně nepropustné. A takový štětec seženete většinou pouze za vyšší sumu, sada od dostupnějšího brandu výjde pak líp jak samostatný štětec. Štětce pravidelně čistím (ve vodě, nejen sprejem) a tak se holt časem značně opotřebují a často se mi stává (i u těch lepších a dražších), že se díky mytí po čase odlepí rukojeť a začne padat. Nebo se začnou uvolňovat štětiny, což je u líčení prostě průšvih. A když už mluvím o štětinách, je hrozně důležité, zda máte štětec s přírodníma štětinama nebo z umělého vlákna. Člověk by si mohl myslet, že je lepší koupit si štětce z přírodních štětin, že budou kvalitnější. Ale není to tak, ano, jsou dobré, ale jsou moc hrubé, štětiny prostě hebké moc nebudou, když jsou to štětiny. Osobně mám raději umělé vlákno, obzvlášť na pudr například. Přírodní štětiny jsou prostě drsné a vadí mi to na obličeji. Umělé vlákno také jinak nabírá materiál, někdy je výhodnější přírodní štětina a jindy spíše umělé vlákno. Neplatí pravidlo, že dobré štětce jsou jen ty z přírodních štětin, což si bohužel spousta lidí myslí.

Štětce

Štětce

BH Cosmetics





K nim jsem si objednala ještě štětec na obočí od značky Brush Art. Štětec na obočí si objednávám jednou za čas nový, protože je to štětec, který asi nejvíc používám a je to znát na jeho kvalitě a tím pádem i na přesnosti při líčení. Brush Art má super štětce i tvary štětců, tento je větší, než běžné štětečky na obočí, ale přesně to mi vyhovuje a kolikrát se bojím, že už ho ani nedokážu sehnat. Notino mě samozřejmě jistí, teď má tento štětec i nový jednoduchý krásný design (černá/stříbrná). Sada štětců, které dnes recenzuji jsou sice ve zlatém kovu, ale o to až tak nejde. Štětců mám hodně a holt nejde mít všechny stejné. Jakmile je štětec dobrý, tak ho beru a design je prostě druhotný.


Ano, použít se dá i na linky, ale určitě ne na oční linky, tedy chci říct na typickou linku (gelovou linku). Na to je štětec nejen moc velký (plocha štětce), ale hlavně je moc hrubý. Tato hrubost se hodí právě pro líčení obočí, kdy nabere dostatek pudru na obočí (někdo tomu říká stíny na obočí, ale jsou to spíše pudry).



A pro dnešek to bude všechno. Jaké máte doma štětce vy?

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov