Podzime vítej!

By Elizabeth Lore - 11/05/2018

Dnes mám pro vás podzimní článek, nic konkrétního, jen tak a bez tématu. I když bez tématu vlastně úplně ne. Na tuto sezónu jsem si pořídila typicky podzimní kousek, kabelku Burberry. Nevím proč, ale tohle je prostě ikona podzimu, stejně tak i kabáty této značky, šály a šátky s tímto vzorem, ta kostka je úžasná. Kabelku určitě utahám i v jiná roční období, ale na podzim se hodí prostě dokonale. Ke kabátku dokonalost. 






Je to můj třetí kousek této značky. Měla jsem ještě peněženku, ale tu jsem poslala dál, byla už ze starší kolekce a kování na už bylo opotřebené, takže šla z domu k nové majitelce. Ale stále mám doma jezdecké holiny, které snad konečně začnu nosit. Na Notinu jsem si našla několik Burberry parfémů, takže pečlivě vybírám a brzy bude nějaká pěkná recenze, osobně jsem na ně dost zvědavá.



Kabelka tvarem připomíná třeba Neverfull Louis Vuitton. Kůže je černá, původně se mi zdálo, že je tedy tmavě hnědá. A líbila se mi i ve studeném růžovém odstínu, byla to skoro cihlová, lehce vínová barva. Tato kabelka má tedy černý i vnitřek, dno a kůži i po stranách kabelky. Je hodně pevná, neskládá se jako Neverfull a hezky drží tvar.


Kabelku mám z kamenné prodejny, takže vás bohužel nemůžu odkázat nikam, kde kabelku sehnat.


Moje další podzimní radost, svíčky Yankee Candle. Dívím se, že tento rok je o nich zmínka na blogu teprve podruhé, protože jsem svíčkama YC zaplavila naši domácnost a máme je prostě všude. Kupuji si ty největší a nebo naopak tyhle nejmenší, líbí se mi nejvíc, nevím proč. Prubla jsem mentolovou vůni, kupodivu voní moc hezky a zajímavě. Vanilka je hodně přeslazená, takže pro milovníky sladkých svíček, tohle je bomba. Na Notinu jsou ještě svíčky Country Candle, ty jsem ještě nezkoušela, věrná jsem Yankee Candle svíčkám, ale mají super nabídku vůní, kolikrát už jsem je měla v košíku, možná je brzy zkusím. Ale vypadá to, že se k nim dostanu spíš aqž další rok. Máte je někdo doma? Cenově jsou vlastně stejné jako YC.



A pak tu mám srdcovku, Narciso parfém, který jsem si zamilovala na horách v Livignu. Tehdy jsem byla na horách poprvé v životě, pojí se s tím spousta hezkých vzpomínek a zážitků. Vážím si takových maličkostí, mám to prostě ráda. A hlavně, s každou důležitou vzpomínkou mě pojí práve vůně, mám to tak odjakživa. Mám ráda květinové a sladké vůně, lehce sladké. A tohle je jediný dřevitý parfém, který mám v oblibě. Ale asi je to tím, že hlavou tohoto parfému je mimo jiné bílá růže, já růže zbožňuji. Dále pižmo, vetiver, gardénie a to zásadní, bílý extrakt z cedru. Na trh přišla v roce 2014 a já ji dostala vlastně v tom samém roce, možná v roce 2015, teď si nejsem jistá.


Pro dnešní den je to vše, přeji vám krásný podzimní den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov