Tipy na vánoční dárky

By Elizabeth Lore - 11/26/2018

Pokaždé, když zveřejním další post tipy na vánoční dárky, tak si říkám, že já mám Vánoce pořád, protože většinu věcí, které vám doporučuji jsem vlastně už dostala. Ale také se jedná o dárky, které mám pro někoho připravené. A doufám, že se na blog dívat nebudou!


Pro ženský je to jasný. Botičky, šatičky a tak dále. A takhle nádherné sněžítko snad potěší každou ženu. Pro mě to sněžítko hrozně moc znamená, moc jsem ho chtěla. Od malička jsem milovala sněžítka, stejně jako klavír, hrající skříňky a podobně. Tohle sněžítko R. Maison má čirou barvu skla (někdy bývá nehezky modré, nebo lehce zelené, což mi vadí) a fluid uvnitř má takovou konzistenci, že třpytky uvnitř celkem dlouho poletují, neklesnou hned dolů. 



Letos jsem si taky přála dobrý hřejivý kabát, protože já si skoro vždycky koupím kabát u větví za pětikilčo a neřeším. Jenže takové kabáty jaksi nesmíte prát, to je potom konec. No každopádně, tento je boží, kožešina samozřejmě není pravá. 


Pro muže tu mám dnes tip na parfém. Burberry mám moc ráda, určitě doporučuji vybrat pro každého jeho oblíbenou vůni, značku, složení (cokoliv vám danou osobu připomíná). Ale předpokládám, že snad nikdo nevybírá parfém jen tak, alespoň doufám. Tohle je Burberry Brit, lehce kořeněná. V hlavě parfému je mandarinka, zázvor, bergamot a kardamom. Srdcem je divoká růže, kterou miluji, dále pak cedr, který je u pánských vůní absolutně nejlepší a muškátový oříšek, ten je celkem zajímavý, v parfému není nijak výrazný, celková kombinace je ale úžasná. V základu opět cedr, šedé pižmo, protože bez pižma to nejde. A pak ještě pačuli, tonka fazole a orientální dřevité tóny. Tato vůně se inspirovala fotografií Micka Jaggera a Keitha Richardse ze 70.let, muži Burberry jsou dle vize této značky totiž sexy, uvolnění a styloví, alespoň tety s touto vůní.


Katalytická lampa Ashleigh & Burwood London je super věc úplně pro všechny, kdo milují svou domácnost a trošku si potrpí na interiérové doplňky a originalitu svého bydlení. Bytové parfémy jsou skvělá věc, je spousta druhů, spousta možností jak byt či dům provonět. Svíčky jsou o Vánocích trošku pruda, i když se přiznám, že jsem pro tento rok mezi dárky zařadila i svíčky, ale to proto, že kamarádka miluje Yankee Candle a tak ji taky dostane. Je fakt, že mě by taky takový dárek nevadil, ale chápu, že jsou i tací, kteří svíčky prostě nechtěji, podobně jako je to s ponožkama. Do této lampy potřebujete hlavně dokoupit i náplň, na Notinu jsou různé druhy i značky. Tato lampa se jmenuje konkrétně Metallion Purple Green.



Náplň vám vydrží dlouho, lampa se totiž po zapálení nechá hořet jen určitý čas (nenechává se hořet kdo ví jak dlouho, jako je to třeba u svíček a aroma lamp).  Já vybrala vůni Sparkling Prosecco, opět je v tom jistá symbolika (a tak to má být u všech dárků).


Na Notinu objednávám i dárková balení, krabičky a v nabídce mají i mašle. Dárkové balení je ale asi nejhezčí, zabalí vám ho přímo v Notino, je to veliká krabička s krásnou stuhou, uvnitř je výplň a v ní vaše dárečky a produkty. Na konci objednávky jen zadáte, že chcete dárkové balení pro svou objednávku a je to. 


Krabičky mají v různých velikostech. I ve tvaru krychle s nápaditým uzavíráním. Mašličky mají v sadě po čtyřech kusech a rozhovně levnější, než v obchodě.



Pro dnešek je to všechno! Mějte krásný den. Vaše Elizabeth!




  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov