Tipy na vánoční dárky

By Elizabeth Lore - 11/12/2018

Všem přeji krásný den! Divím se, že jsem nezačala na blogu prudit s vánočníma dárkama už v srpnu, protože od srpna už hromadím dárky a teď už mám všechny nakoupené a schované ve skříni. Dokonce jsem minulý týden i balila dárky, moc se na Vánoce těším, snad i tento rok vše dobře dopadne a budeme jako rodina spolu. O tom ty Vánoce jsou, o ničem jiném. Na články s vánoční tématikou jsem se moc těšila a doufám, že jich tento rok pár stihnu. V posledních letech si ty svátky spíš užívám a není moc prostoru na focení, procházení vánočních trhů se zrcadlovkou by nikoho asi moc nebavilo, ale možná bych chtěla udělat nějaké recepty, doporučení na likéry atd. Minulý rok jsem dělala vynikající vaječný likér, recept na blogu máte, tento rok se do toho taky pustím, nebojte. Články nějaké určitě budou. 

Ale samozřejmě mám pro vás několik tipů na vánoční dárky. Tohle je věc pro muže i ženy, pro tatínky i maminky. Moët & Chandon lampa, je to samozřejmě šampaňské, ale zespodu máte světýlko, které rozzáří celou lahev, podařilo se mi to jakš takš vyfotit, je to krása. Seženete na Alkohol.cz, bublin tam mají hromadu.


Pak tu mám spíš holčicí věci, knížky, kosmetika, parfémy. 



Kosmetiku Victoria’s Secret dostávám na Vánoce od své skoro švagrové. Vždycky vybere něco, co voní mému příteli, ten je vždycky nadšený. A to je co říct, když nějakou vůni pochválí. Tělová mléka VS voní jako jejich parfémky, vůně těchto krémů je hodně intenzivní, nic s tím není srovnatelné. Obzvlášť po koupeli je mám ráda, zabalit se do té vůně. 


Olejíčky Nuxe mají v hezkých sadách, já mám v oblibě tento kladický, ale také používám ten třpytivý. Vůně Nuxe olejů je také nemálo známá. Nuxe má i skvělé parfémy s typickou vůní těchto olejů. 


Nejhezčí vůně na podzim i zimu, na blogu jsem vám o ní psala celkem nedávno a musím ji dát i do toho článku. Nádherný a jednoduchý flakon, bílý fluid a hlavně ta vůně, Narciso.  


A pro náročné, Tom Ford dekorativka, ale také parfémy, pánské i dámské. Tato tvářenka má lesklé bílé balení připomínající keramiku, zkaté kování po krajích a decentní nápis na uzávěru v kování. Pro mě je tento produkt hotový poklad, jak vidíte, je jen vyzkoušená prstem na swatche. Ale zařekla jsem se, že ji načnu jakmile dopotřebuji aktuální tvárěnku, kterou používám. 



Pro dětičky tu mám knížky Harryho Pottera, všechny díly. Je to nádherná sbírka, v polici vypadá mimo jiné úžasně, jsem pyšná, že je máme všechny, Harryho milujeme. Těším se na školní referáty synka. 



Knížka pro maminky, která mimo jiné dost pobaví. Knížkou potěšíte i v dnešní době díky skvělým autotům, tohle se povedlo. Všechny moje knížky najdete na Albatros Media.


Tady malý úryvek, jako bych to psala já. Taky se v tom vidíte?


Pro dnešek je to všechno, krásný den vám přeji! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov