Přístroj, který se stará o mou pleť

By Elizabeth Lore - 1/26/2019

Dnes vám chci doporučit něco, co vám pomůže zlepšit kvalitu vaší pleti a hlavně zvýší účinky kosmetiky a péče, kterou pleti dáváte. Dnes už nestačí jednou za čas zkusit nějaký peeling nebo zázračnou masku. Blíží se mi třicítka a troufnu si říct, že na svůj věk mám hezkou pleť, aniž bych si pomáhala botoxem. Pár vrásek mám, ale pleť jako taková je zdravá a pevná. Už roky si dávám pozor na to, co používám, nepodléhám trendům, jelikož to nikdy nejsou osvědčené metody, nikdy nemáte jistotu, co to s vámi za čas udělá. Například peelingy nejsou nic pro mě, sedřít si z obličeje kůži, násilím zasahovat do pleti a další podobné blbiny, to prostě nemám ráda a chvilkové trendy přenechávám jiným. Mnohem lepší je přístrojové ošetření.


Tenhle krásný malý strojek dopřává pleti masáž, depilaci, čištění a také s ním můžete tvarovat obočí. Sama jsem se nejdřív divila, jak se může všechno nacpat do jednoho přístroje, ale jde to. Jednoduše, měnitelné nástavce. Líbí se mi, že nemusíte kupovat pět různých přístrojů, je to všechno v jedné malé krabičce za hezkou cenovku. Remington Smooth & Silky je novinka, má krásný design a zatím jsem nenašla výhodnější přístroj, pokud jde o čištění pleti, epilaci a další.


Epilátor je zaměřený opravdu vyloženě na pleť, takže odstraní i ty nejjemnější chloupky. Na bradě, na čele, nad horním rtem, prostě kdekoliv, kde vám to naroste!


Na epilátor máte vršek, stejně tak pak na kartáček pro čištění pleti, ke kterému se ještě dostaneme níže.


Kuličkový nástavec je samozřejmě na masáž, která je velice příjemná po epilaci, také se postará o správné prokrvení, já ho ráda používám i na oční okolí (určitě znáte oční séra s podobným nástavcem).


Já si vždycky vyberu nějaký oblíbený produkt. Krém, chladivou masku, oční gel a další. Pak začnu s masírováním a můžu vám říct, že se na tom člověk celkem zasekne, je to supr.


A malý detailní zastřihovač na obočí.



A kartáček na čištění pleti. Slibuje 6x lepší vyčištění pleti, než když pleť čistíte ručně. Kartáček je neuvěřitelně jemný a na pleti je příjemný, má oboustranný směr, což je taky super. Nástavec má ideální velikost.


A takto vypadá rukojeť bez nástavce. Jednoduše se našroubuje, zacvakne a můžete si hrát.


Pro dnešek je to vše. Doufám, že se vám můj nový pomocník líbí a přeji vám všem pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov