Procházka Pařížskou ulicí

By Elizabeth Lore - 1/27/2019

Všem přeji pěkný den! Tentokrát jsem si dala tu práci a s velkým sebezapřením jsem fotila a fotila, i přes zraky kolemjdoucích i prodavaček. Bohužel stále to není všední a stále to pro okolí působí zvláštně, když fotíte. Ale chtěla jsem vám alespoň jednou dopřát ten pohled, obzvlášť na tyto krásné střevíčky Jimmy Choo. 


Ovšem ve Vuittonu byly tak ochotní! Nikdy jsem nepotkala milejší personál. Měla jsem štěstí a obsluhovala mě skvělá paní či slečna, která mi ve všem poradila, nebyla arogantní, neodbíhala, starala se a byť jsem tam nenechala kdo ví jakou částku, postarala se o perfektní servis se vším všudy. Ostatní byli taky boží, pánové se starali, zda mám pěkné fotky, radili kde je nejlepší světlo. No, pro mě jako blogerku to byl ráj, že jsem se nemusela cítit nepříjemně kvůli tomu, že něco fotím.



A to není všechno, bylo tam i švihadlo například. Není to pecka?



Ten s růží to u mě vyhrál. Už po něm koukám cirka rok!



Neodešla jsem s prázdnou.


Pařížská 17, perfektní obchůdek se značkami, které u nás nemají kamenné prodejny. Ovšem zde je vše nashromážděné a najdete tu takřka všechny bestsellery.




Prošla jsem toho hodně, ale fotek je myslím dost. Ráda bych vám slíbila, že se příště budu snažit víc, ale lhala bych. Nezdá se to, ale s foťákem v ruce pak lítáte celý den a nic z toho dne konec konců nemáte. Určitě to někteří z vás sami znají.


Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov