MOJE OBLÍBENÉ RTĚNKY MAC

By Elizabeth Lore - 8/12/2019

Všem přeji pěkný den! Po letech jsem do své sbírky zařadila nové rtěnky MAC a nové zajímavé odstíny. Jednu dobu jsem si na nich dost ujížděla, mám to tak často, že se zaměřím na jednu značku nebo na jeden konkrétní produkt a jiný nechci. A takhle to bylo asi před 7mi lety právě s rtěnkami MAC. Musím říct, že jsem je vůbec nestihla spotřebovat, tak moc jsem si je šetřila, že byly skoro nepoužité, jsem blázen a je to škoda. Některých rtěnek už jsem se zbavila a objednala jsem si nové, které prostě musím nosit. Hlavní chyba byla, že jsem si objednávala matné rtěnky, které mi vysušovaly rty. A pak také to, že jsem nevěděla jak rtěnky v matu nanášet, stačí vlastně jen ťupkat po rtech, rozhodně není dobré je jakoby třít o rty jako klasickou rtěnku. Rtěnka je tuhá a zalézá do vrásek rtů. Já mám rty hodně vláčné, takže s tím jsem neměla problém, ale jakmile jsem se napila nebo jsem jedla, tak jsem měla rty od rtěnky prostě upatlané. Vrstva ani nešla nanést rovnoměrně. Celkově matné rtěnky nemám moc ráda, byť vypadají krásně. Proto jsem si tentokrát vybrala normální spíše krémové rtěnky, které mi nebudou na rtech vadit a budu je ráda nosit i běžně přes den, nejen na nějaký event. Teď mám dvě matné a dvé krémové rtěnky. Ještě mám doma vlastně tekutou matnou rtěnku, kterou tu nemám a ještě matnou rtěnku v hnědém odstínu z kolekce Rihanny, Riri Heart MAC, tu mám asi 6 let, možná déle, byla jsem ráda, že jsem ji vůbec sehnala. 

Morange - MAC Amplified Creme Lipstick


Neskonale nádherný cihlový korálový oranžovo-červený teplý odstín rudé. Přesně tento odstín nesmí chybět. Je to nádherná barva. Nechápu, že jsem o této rtěnce doposud nevěděla, že mi vůbec unikla. Je to dostín, který jsem vždycky moc chtěla a jsem ráda, že není matná, ale krémová.







Intrigue - MAC Matte Lipstick


Tuto rtěnku nemám novou, mám ji už nějakou dobu a jak vidíte, je nedotčená, opět ten můj šílený zlozvyk. Ostatní rtěnky v dnešním článku mám nové, jeden den jsem prostě zase zabrousila na značku MAC a rozhodla jsem se si je po letech znovu pořídit, protože jsou to jednoznačně bestsellery a nic je nepřekoná. Obzvlášť ta krásná škála odstínů, kterou MAC nabízí.





Saint Germain - MAC Amplified Creme Lipstick


Tento odstín je takový Barbie, ráda tuto rtěnku kombinuji i s leskem na rty. Všimla jsem si, že když jí nanesu na rty trošku víc, hned to dělá jakoby pruhy na rtech, takže to chce nanést opravdu jen jednu vrstvu a jemně. Jinak ten lesk v podobném odstínu mám sice od jiné značky, konkrétně NYX Butter Gloss, ale sedí to skoro přesně, odstín se jmenuje Cotton Candy.





Russian Red - MAC Matte Lipstick


A vášnivá sexy červená, studený třešňový odstín rudé. Některé rtěnky dělají žlutější zuby, tak tahle zrovna ne, což je super. U takového odstínu by to byla škoda. Dalo mi zabrat, než se mi podařilo vyfotit odstín tak jak opravdu vypadá. Je temná, ale přitom strašně jasná rudá. Na rtech přímo září.





A to je k mým rtěnkám MAC všechno, mám jich celkem 6. Bylo jich víc, ale už jsem se jich pozbavovala, protože skladování rtěnek už se mi příčí. Snad to teď nedopadne stejně, už ty věci prostě musím začít používat. Děláte to taky? Ani si nechci představit, kolik kosmetiky mám vlastně doma jen tak v šuplíku. Ale nikdy těm věcem nedokážu odolat a objednám další. No nic, přeji vám všem pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov