Těšíte se na Valentýna?

By Elizabeth Lore - 2/07/2020

Všem vám přeji krásný den! Jak se těšíte na Valentýna? Už příští pátek, tedy za týden tu máme svátek zamilovaných a já se moc těším. Dnes mi dorazila i tahle srdičková rtěnka Guerlain Kiss Kiss Love Love v krásném červeném odstínu, najdete ho pod názvem Red. Rtěnka je nejen krásně vytvarovaná do srdíčka, ale má na sobě i nápisy, tedy název rtěnky. Obal rtěnky je krásný perleťový ve světle růžové barvě. Moc jsem se těšila, až vám ji ukážu. Kdysi jsem se na ni dívala, ale úplně jsem na ni zapomněla. Tak konečně ji mám doma!




Rtěnka je velmi dobře krycí, dlouhotrvající, krémová a příjemná na rtech, no a hlavně nevysušuje. Ale je jasné, že její hlavní předností je prostě ten tvar a její celková podoba. Je prostě krásná.




Jak na vás působí nový parfém Yves Saint Laurent LIBRE? Já jsem do něj byla zamilovaná ihned, ten flakonek je tak krásný. A když jsem ho rozbalila, viděla jsem provedení flakonku detailněji, jak je jakoby vysekaný ze skla a to kovové logo kolem dokola působí opravdu luxusně. Je to skvělý nápad, i kolem hrdla parfému je krásné zlaté kování. 



HLAVA

levandule, černý rybíz, petitgrain, mandarinka

SRDCE

levandule, jasmín, květ pomerančovníku

ZÁKLAD

cedr, pižmo, madagaskarská vanilka, pravá ambra


Vůně mi připomíná nějaký parfém, ale vůbec nevím jaký, nemůžu si vzpomenout a hrozně mě to žere. Každopádně se mi moc líbí, není těžký, je výrazný a rozhodně to není bolehlav, čehož jsem se bála, ale zbytečně.





Příteli jsem zase po čase objednala nějaké stylingové přípravky na vlasy, o které se společně dělí s mým synkem. Pořád jim vybírám něco nového. Oba dva mají úplně jiné vlasy, což je logické, ale pořád nevím, co je vlastně lepší. Synkovi vlasy dělám sama a nejlépe se mi pracuje s matující pastou a nebo tekutějšími gely. Ale ty hustější zase dobře vlasy drží. Jaká je vaše nejoblíbenější značka? Pokud koukáte i na obaly, tak se vám bude jednoznačně líbit Dear Barber!



Konzistence je spíše pastová. Ale vybrat si můžete z několika druhů!


A tyto dva gely už jsou klasické, hustější a gelové. Všechny s velmi silnou fixací.




A to je pro dnešek vše z mé poslední kosmetické objednávky. Přeji vám krásný zbytek dne a užíjte si víkend! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov