Jaké jsou mé oblíbené produkty Ziaja?

By Elizabeth Lore - 7/03/2020

Všem vám přeji pěkný den! Dnes to bude o mých oblíbených produktech Ziaja. Když jsem s blogem před lety začínala, jednou z prvních recenzí byla právě recenze produktů Ziaja. A od té doby se moji oblíbenci této značky moc nezměnili. Vlastně mám ráda takřka všechny řady této značky. Mezi ty nejoblíbenější ale patří hlavně kozí řada, kakao a oliva. Nově i kokosový ořech. Vyhovuje mi vlasová kosmetika, pleťová kosmetika, krémy na ruce, mýdla, krémy, všechno možné. Je to levná kosmetika, která má pěkný obal, produkty krásně voní a negativní zkušenost s nimi nemám žádnou za celé roky. 



Olivovou řadu jsem měla jako první, tehdy mi bylo asi 16 let, když jsem dostala pár produktů od své tety a objevila jsem tuto značku. 



Jemné čistící tonikum s výtažkem z oliv s rozprašovačem. Pleť dokonale dočišťuje, osvěžuje a dokáže pleť dokonale zharmonizovat. Používá se jako klasické tonikum, nanesete na tamponek a pleť očistíte. Ale četla jsem, že se má používat jako pleťová mlha, takže já zvolím spíš tento způsob aplikace. Právě ten rozprašovač mě na tomto produktu zaujal. Ale pokud na pleti tonikum nechcete mít, tak je samozřejmě lepší to setřít vatovým tamponkem. Pleťovou mlhu si pořizuji každý rok, tedy každé léto, je super na osvěžení. 



Tady pak mám mýdla, na ruce a pro intimní hygienu. Zkoušela jsem snad všechny přípravky pro intimní hygienu, ale tyhle Ziaja mám nejraději, objednávám si všechny druhy. Modrá je s kyselinou hylauronovou, která je hydratační. A růžová s kyselinou mléčnou, která je ochranná. Jsou bez parabenů, bez mýdla a bez barviv. S jemnou parfemací. Tohle je myslím naprosto ideální. Ráda mám i Chilli gel, ale vadí mi tam ta pumpička, protože pak na ni nejde dát vršek, když se jakoby otočí. 



Pěnové mýdlo na ruce s vůní marshmallow je krásně voňavé, extrémně voňavé!



Maska na vlasy s kozím mlékem pro suché a poškožené vlasy. Obsahuje můj oblíbený keratin a proteiny z kozího mléka. Regeneruje narušenou strukturu vlasu, navrací vlasům měkkost a hebkost, nezatěžuje vlasy, hydratuje a také usnadňuje rozčesávání a eliminuje zacuchávání vlasů.



Krémy na ruce Ziaja jsou perfektní. Olivový obsahuje D-panthenol, vitamín E a olivový olej. Posiluje nehty, brání jejich třepení, vyživuje, hydratuje, zklidňuje, navrací kůži pružnost a mladistvý vzhled. Složení je dermatologicky a alergologicky testováno, což je pro mě důležité, s nehtovou lupénkou si musím vybírat. Kokosový krém obsahuje lipidy z kokosového ořechu s olejem canola. Aktivně regenuje položku, zjemňuje a vyhlazuje. Také zpevňuje nehty a stejně jako oliváč je chrání před lámáním a třepením. A ta vůně kokosu je asi nejhlavnějším důvodem proč jsem si vybrala zrovna tenhle. 




A to je pro dnešek všechno! Přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov