LETNÍ RANDOM

By Elizabeth Lore - 7/21/2020

Jak si užíváte letošní léto? Zrovna dneska to na léto moc nevypadalo, ale víkend bude zase prosluněný a já se na to těším. Naopak jsem ráda, když občas zaprší, alespoň se zaleje zahrádka, porostou mi rajčata a růže si odpočinou od toho pařáku. Celkově mi špatné počasí nevadí, jsem člověk, který má rád i podzim, jaro, zimu (i když ta zima u nás je spíš o bahně). Ale člověk si to musí umět udělat hezký a to opakuju pořád. No na letošní léto jsem si pořídila klobouk, ale možná ho vrátím, nejsem si jistá, že ho opravdu unosím. V autě ho musím sundávat, je mi v něm celkem horko a nějak nevím, jestli je to to pravé, možná že letní klobouk nebude nic pro mě. Ale podzimní klobouky jsou úžasné, na ty se těším a snad si brzy pořídím nějaký pořádný kousek!



S létem mám spojené i drinky, takže jsem nám domů objednala různá piva, cidery a ochucené drinky ve skle nebo v plechovkách. A je to zajímavé objevovat něco nového, nejen jídlo, ale i době nápoje.



Teď už klasicky kosmetika. Začnu tou vlasovou. Ráda se občas vracím ke klasickým značkám jako je právě Nivea a Dove. Vybrala jsem si tedy Dove Nutritive Solutions, řadu Radiance Revival pro suché a jemné vlasy. Teď v létš dostávají moje zesvětlené vlasy dost zabrat a tak se mi tato řáda zdála ideální. A ta vůně je dokonalá. Ve vlasech hodně dlouho vydrží. 



Vždycky si beru šampon i kondicionér, nebo masku. Nikdy nepoužívám produkty zvlášť nebo jen jeden produkt z celé řady. A hlavně kosmetiku střídám, četla jsem i nějaká doporučení od úspěšných kadeřníků, vlasům to údajně prospívá. Od značky Nivea jsem si vybrala řadu Hairmilk Natural Shine. 




A po dlouhé době jsem si řekla, že vyzkouším domácí depilaci voskem. Objednala jsem si i pásky, jak na obličej, tak na tělo. Ale hlavně jsem se rozhodla vyzkoušet tohoto pomocníka na ohřívání vosku značky Veet. Je to kompletní sada pro depilaci, v balení jsou i olejové ubrousky pro odstranění přebytečného vosku na kůži. Zvládne to i to největší nemehlo, tak proč ne! 


Vosky jsou v nabídce různé, takže si pak dokupujete různé druhy podle potřeby. 



A udělala jsem si radost pěnou do koupele Avon, Bubble Bath, kterou miluji od malička! Vždycky jsem ji brala sestře, hodně jsem plýtvala a tak si teď koupel užívám pěkně bez výčitek, naliju toho do vany hrozně moc a užívám si tu vůni! Lepší pěnu do koupele jsem zatím nenašla. Avon je v tomhle prostě jednička a já jsem moc ráda, že ji pořád vyrábějí!



A na zavěr tady mám jednu letní vůni, kterou mám v oblibě už takřka deset let, no dlouho, hodně dlouho. Kombinace vanilky a citrónu, nezaměnitelná nádherná vůně Versace Yellow Diamond. Ze všech těchto Versace vůní s velikým krystalem na uzávěru mám nejraději tuto žlutou verzi. I barevně je mi nejvíc sympatická. 





A to je pro dnešek vše! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov