NOVÁ DEKORATIVKA BARRY M.

By Elizabeth Lore - 5/16/2022

Všem vám přeji hezký den! Dnes mám pro vás několik nových produktů značky Barry M. Jejich produkty mám moc ráda. Pokud sledujete moje looky v poslední době na mých fotkách, asi vás nepřekvapí, že v produktech určených na obličej převažuje hnědá, zlatá a podobné odstíny. 


Laky na nehty Gelly Hi Shine

Poslední dva roky si lakuji nehty klasickými laky na nehty. Na gelové nebo akrylové nehty už dlouho nechodím, měla jsem problémy s nehty a také s nějakou dosud neznámou alergií, takže jsem se vrátila ke klasickým lakům a řeknu vám, že najít dobrý lak je mnohdy oříšek. Zrovna tyto dva odstíny vypadají skvěle v kombinaci - běžně nalakuji všechny tmavší fialovou a ten světlejší dám pak jen na jeden prst, většinou prsteníček. 


Bronzující pudr Heatwave 

Všechny moje oblíbené brožující pudry jsou matné, vypadají na pleti nejlépe a jednoduše jsem si je oblíbila. Pro rozjasnění mám zase rozjasňovače a matné bronzery se mi za dlouhé roky opravdu osvědčily. Venku už máme krásné počasí, sluníčko svítí, některé dny mám dojem, že je snad už léto a tak se toho nebojím a bronzerem u líčení vůbec nešetřím. 




Paleta očních stínů Nude & Neutral

Oční stíny této značky mám moc ráda a obzvlášť jejich paletky, které jsou nádherné, kvalitní i s pozitivním věnováním uvnitř paletky. Tentokrát mě zaujala tato varianta odstínů. Mám ráda hnědé tmavší odstíny, ráda hlavně kombinuji matné s těmi třpytivými. Tato paleta nabízí pro mě naprosto ideální kombinaci odstínů. 






Sada krémových tyčinek Flawless Chisel Cheeks 

Krémový bronzer a rozjasňovač v tyčince jsem kdysi dávno ráda používala a na pár let jsem na tento typ produktu úplně zapomněla. Krémové konturování je snadné, obzvlášť když je v takové tyčince. Prostě si podle návodu netřete obličej kde je potřeba a pak jen rozbledníte do ztracena štětcem na make-up. Alespoň takhle to dělám já. Každý obličej je konturovat jiným způsobem, takže je nutné si zjistit jak máte konturovat svůj typ obličeje. Já mám dle slov profíků z Make-up Institue Prague diamantový tvar obličeje, konturuji nos, tváře a čelo. Čelisti spíš vůbec, tam to není třeba v mém případě. 






A to je pro dnešek vše. Doufám, že se vám produkty líbily, že vás zaujaly, všechny je má v nabídce Notino. A přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov