Czech Social Awards

By Elizabeth Lore - 9/25/2018

Přípravy začínají, oblíbená akce blogerů, influencerů a youtuberů. Czech Social Awards, pro některé dosud známá událost jako Blogerka roku či Czech Blog Awards. Za ty roky blogování se tam konečně ukážu a moc se těším. Hilton Prague mám moc ráda, Cloud je super podnik, takže nepochybuji, že se bude jednat o kouzelný a skvělý galavečer. Dress code nechci prozrazovat, i když možná jste něco málo zahlédli na Instagramu. Zatím mám vybraných několik kousků, ale nejsem si stále pevně jistá finální kombinací, dokonce ani líčením.



Ráda bych se držela těchto šatů a lodiček, které jsem si byla vyzvednout v showroomu Poshme, v Brně. Zbytek se uvidí. Šaty mají boží sukni, je obrovská, materiál je pevný, takže volánky drží tvar. Na těle jsou šaty hodně košaté.


Šaty jsou sice krajkové, byť jsem měla v plánu hladké šaty nebo hladkou sukni. Jsou ale bez výstřihu a to pro mě bylo nejdůležitější.





Pak mám připravený blazer s perličkami, také z Poshme, ovšem nejsem si jistá. Možná by byl vhodnější zcela hladký. Nebo křivák? Celkově to vypadalo moc hezky, ale stále jsem omezená dress codem. 


Psaníčko má i řetízek, který se dá odepnout. Do ruky se mi k těmto šatům hodí víc. Ale nejsem si jistá barvou kování, to ještě přizpůsobím šperkům. 


Ty by se mi líbily nejvíc, ovšem dress code je jasný a tohle asi ne. Na jinou událost je beru! 


A konečně se dostáváme k líčení. Zvažuji, že bych byla celá v černé, kromě šedé látky na šatech. V tom případě bych sáhla po sytě rudé rtěnce v teplém odstínu, ideálně tekutá rtěnka Dior, není matná, nevysušuje rty, když se slíbá, tak se dá znovu aplikovat, není tedy problém ji vrstvit, dobře se leskne a ani není potřeba konturka, drží jako přibitá. Oční stíny budu mít pravděpodobně tělové Yves Saint Laurent, pleť projasním perličkami Guerlain, meteority musí být a ještě zvažuji, zda budu mít nalepené řasy. Možná bych se chtěla držet svého stylu a neplácat na sebe nesmysly. A další velké téma budou vlasy, je to šílené, rady jsou vítány! 


A to by bylo všechno. Uvidíme, jak to celé dopadne! A přeji vám krásný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov