Jak na pěkné obočí?

By Elizabeth Lore - 9/18/2018

Všem vám přeji hezký den! Jak si užíváte poslední prosluněné dny? Já abych pravdu řekla radost zrovna nemám. Už jsem vytáhla podzimní věci, venku déšť a chladno, a teď dva dny horka a další budou následovat. Čekám, kdo z nás doma první onemocní, teď to všechno začne. Tento týden jsem s beauty článkem pozadu, bohužel jsem pro vás neměla předem nic připravené. Měla jsem celé pondělí migrénu a v úterý nám takřka na celý den vypli proud, takže jsem nemohla dát do PC fotky a dát dokupy dnešní článek. Krize zažehnána, migréna ustala, proud už frčí, tak se do toho dáme! V dnešním článku vám dám několik tipů na úpravu obočí a doporučím vám konkrétní produkty, které doma mám. Zvláštní je, že se jeden čas zaseknu na jednom produktu a s jiným nedokážu pracovat, dokud si na něj zase nezvyknu. Zvláštní. A taky hodně střídám odstín svého obočí, když mám svůj den, tak si vezmu právě tuhle Affect paletu a naplácám si na obočí klíďo dva odstíny, pak přidám ještě tmavší a něco z toho vznikne. Taky střídám štětce, na stínování mám širší a větší, no a na ostřejší dokreslení mám úplně nejmenší plochý skosený štětec. Nejraději mám ten Brush Art (psala jsem vám o něm mockrát). 


Toto jsou moje nejoblíbenější Affect odstíny. Snad mi foťák nesežral barvy a nějaký rozdíl tam uvidíte. Jediná nevýhoda této paletky je, že hodně práší, možná bych toho na štětec nemusela nabírat tolik. Zvyk je železná košile.


Tužka nebo možná spíše pero Micro Tattoo od L’Oréal nepatří podle mě až tak úplně mezi dekorativku. Je to barva, která vydrží cca tři dny. Štěteček je ostrý a hodně přesný. Odpovídá tetováži.



Barva se hned vpije a musím říct, že jsem to musela drhnout. Zkoušela jsem to samozřejmě i na obočí, vydrželo to dlouho, jen je třeba to vytvarovat (nakreslit hezky a jemně). Rozhodně netlačit. 


Benefit Ka Brow gel mám už delší dobu, vysychat začal vlastně hned, ale pořád se dá použít, ničemu to nevadí. Jsou i gely, které jsou konzistencí spíš jako linky na oči. Tam bych doporučila spíš Nyx gel na obočí, ten je krémovější. 



Artdeco mělo celkem nedávno řadu stínů vyloženě na obočí, jmenovala se My brows. Pokud nemůžete najít odstín pro své obočí, tam si vyberete. Nepráší, dobře drží, maximální spokojenost, já jsem si tentýž odstín objednala radší rovnou dvakrát a k tomu i My brows paletku. 


A to už bude k mým zázrakům pro hezčí obočí asi všechno. Mějte krásný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov