Manufaktura - MEN & AIRPLANE

By Elizabeth Lore - 9/28/2018

Asi jsem se měla narodit jako kluk. Odjakživa miluji letadla i vrtulníky, pro piloty mám slabost a obdivuji muže, kteří prostě umí létat. Na někoho udělá dojem rychlé auto, na mě udělá dojem tryskáč. Ovšem pár pilotů znám a je fajn mít občas společné téma k diskuzi. I když ríkám si, že po velkému boomu s Christianem Greyem teď miluje piloty skoro každá z nás, no a nedivím se. Dnešní produkty z Manufaktury mám poprvé pro muže. Opeť budu vytahovat Vánoce, jako každý rok otravuju s nákupem dárků už od srpna. Alespoň se pak nemusím stresovat s vymýšlením, takže pokud chcete udělat partnerovi nebo tatínkovi radost, tahle řada je to pravé. Design je vhodný pro všechny generace, působí až pompézně, což se mi moc líbí. Prvorepublikový styl se tento rok objevuje všude kolem mě, ať už ve stylu oblekání, designu produktů, v kadeřnických salonech. I Manufaktura sáhla po tomto stylu a na obalech vyobrazuje klasické letadlo této doby.


Tato řada nevznikla zrovna teď jen tak a bez důvodu, ale proto, že už máme 100. výročí založení Československa. V dobách První republiky byly založeny například první české aerolinky, konkrétně v roce 1923, slavné České Aerolinie.



Vůně Manufaktura je krásně popsána. Inspirovaná modrým nebem, svěžím vzduchem a noční oblohou. Ve složení najdete muškátový ořech, cedr a citrónovo-bergamotovou svěžest.


V ostatních produktech najdete unikátní přírodní komplex mnoha bylin. V balzámu po holení navíc panthenol a kyselinu hylauronovou.


A nakonec tu mám luxusní černý čaj s červeným pepřem a chmelem, který je určen jen pro muže. Ale pokud si troufnete, můžete ho ochutnat. Já to určitě zkusím.




Knížka se jmenuje Vznik Československa - Fakta, mýty, legendy. Autorem je Vladimír Liška, nakladatelství Albatros





Pro dnešek je to vše a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov