NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 9/10/2018

Všem přeji pěkný den! Máme tu druhý školní týden a my už se pomalu dostáváme do tempa a zvykáme si. Dnes je prcek první den v družině a poprvé byl na obědě ve škole, zvláštní pocit, čas krásně utíká, už se těším, až budeme řešit studium na střední škole, jakým směrem se asi vydá. Také mě čekají první třídní schůzky. Jsem zvědavá, jestli tak budou rodičové buzerovat vyučující, protože to by bylo něco na moje nervy. Včera jsem slyšela rozhovor jedné rodinky (v Praze) a tam maminka vysvětlovala synovi, že má bohužel učitelku krávu, ale učit se musí. Neotřele jsem se otočila, abych viděla, jak asi vypadá nová rodina dnešní doby. A ejhle, opět se potvrzuje, že pod svícnem je největší tma. Já jsem možná potetovaná blogující matka, která se fotí dost nestradičně a provokativně, ale hamba by mě liskala, kdybych takhle přistupovala ke školství a k autoritám, k učitelce, která s mým dítětem tráví skoro víc času než já jako rodič. Dnešní doba je holt taková.


To jsem se zase rozohnila, takže jsem úplně zakecala svůj nový kaktus. Často nedostávám kytky, ale musím říct, že jistá osoba mi neustále kupuje bodláky a kaktusy. Tak nevím jak si to mám vyložit.


Týden slev ve Stormu se blíží a já vám chci doporučit hlavně jejich kožené i nekožené kabelky. Já si vybrala elegantní klopnovku, dobrý kousek do města i do práce. Vejde se do ní hodně, ale nepůsobí zbytečně mohutně, taková ta kabelka tak akorát. Dá se nosit zavěšená na rameni podél těla, crossbody a také bez popruhu v ruce. Tato kabelka se jmenuje Landeo, dělal se i ve větším provedení, trošku jiný tvar, ale stejný styl.



Tady mám své nejoblíbenější produkty na uhlazení a výživu vlasů. Olejíčky a jeden sprej. Alterna sprej voní po malinách, používám ho na vlasy druhý den po umytí, už jsem si na to tak nějak zvykla. Chci vlasy oživit, provzdušnit, na to mi tento sprej vystačí. Neobsahuje žádné oleje, dobrý je i do mokrých vlasů. 


Kérastase si objednávám pořád dokola. Tento se jmenuje Elixir Ultime, ale stejně dobrý a jemný je i ten růžový (Elixir Ultime jsou všechny).  


Nuxe olejíček je oproti Kérastase hodně zatěžující, vlasy velice snadno zamastí a ty pak splihnou. Lepší je pro domácí kúry a do vlhkých vlasů. Do suchých vlasů ho nedávám. A pak ho ráda využívám na ruce, hezky uhladí nehtovou kůžičku. 


Nuxe a Alterna jsou s rozprašovačem, takže je používám nejraději do mokrých vlasů (ručníkem vysušených). Ty olejíčky Kérastase si šetřím jen na finální uhlazení suchých vlasů. Dobré je i vlasové hedvábí Biosilk, ale o tom vám napíšu příště třeba v samostatné recenzi. 


Kérastase olej s pumpičkou používám spíš na finální úpravu a uhlazení již vyžehlených vlasů, jak už jsem psala. Sprej by mi na uhlazení určitě nevyhohoval, zamastila bych si zbytečně vlasy celoplošně, což nechci. Potřebuji olej vždycky vetřít jen do délek a konečků. 


Venku nám panuje podzim, typicky podzimní počasí nám dorazí údajně už tento týden, takže mám nachystané pyžamo, kraťásky a triko Envie z Bonastyl.cz. A přiznám se, že jsem vybrala i spoustu dalších na Vánoce. Uznávám, že jsem blázen, ale já nakupuju dárky už dávno. Moc se na Vánoce těším! 



Pyžamo vám příjde v takovém krásném balení se stříbrným nápisem na dobrou noc! 


A to by bylo k dnešním novinkám a nákupům všechno. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov